Marte K. Meland og Elin Engesland på Elma 30. oktober 2019. Foto: Geir Daasvatn

Elma: – Takk til alle som handler og støtter oss!

Vi har hatt gleden av å snakke med enda en av de unge damene som driver forretning på Evje i denne vanskelige tiden. Denne gangen har vi fått tak i Elin Engesland på Elma for en liten prat midt i den alvorlige krisen. Hun eier og driver Elma sammen med Marte Klungeland Meland. De unge damene er svært fornøyde med butikken sin, og det med veldig god grunn synes vi.

Det var fredag 1. november den stilfulle og flotte klesforretningen åpnet i Evje sentrum. Elin har lang fartstid fra butikk på Evje, og fleste kjenner de to jentene godt fra tiden deres i Nille. Selv om Elin kun er 30 år, har hun 15 års butikkerfaring fra sentrum.

 – Først vil jeg bare si at jeg er evig takknemlig, og vi setter så utrolig stor pris på alle som handler hos oss. Mange har fokus på å hjelpe de lokale butikkene nå, og det er så enormt viktig. Jeg vil takke kundene våre som handler, enten det er i butikken, gjennom Instagram, på Facebook, via SMS eller Facetime.

Det er plutselig ikke det Evje vi er kjent med, og også Elma gjør det de kan for å vise frem sortiment og nyheter gjennom bilder.

– Det er jo mange færre kunder innom. Så i stedet for å ekspedere prøver vi å vise frem utvalget på andre måter. Det er jo en skremmende og usikker tid, og selvsagt ikke idéelt for en nyoppstartet bedrift. Men vi har godt mot, og mye flotte varer å vise frem!

Vi anbefaler dere å følge Elma på Facebook og Instagram.

Alle råd om renhold og forebygging av smitte er selvsagt også viktige for Elma, og er godt ivaretatt slik at alle kan gjøre en trygg handel.

Vi ønsker de sympatiske og offensive unge damene alt mulig hell og lykke gjennom denne vanskelige tiden.

Du kan lese mer fra vårt besøk før åpning her. 

Vil du ha din nærbutikk i morgen, ja da må du bruke den i dag! Ikke minst vil vi i OpplevEvje på vegne av en av bygdas viktigste næringer og arbeidsgivere takke for at du handler lokalt. Du bidrar da til at Evje & Hornnes skal komme seg gjennom dette.

Del "Elma: – Takk til alle som handler og støtter oss!"