En trivelig og god julehandel på Cubus!

I oktober overtok Veronica Versland butikksjefstillingen på Cubus. Vi har vært inne for å ta en prat med den blide damen for å sjekke litt hvordan det har gått.

Det er en strålende blid Veronica vi treffer.

– Jeg koser meg på jobb hver eneste dag, smiler hun. Det er mye spennende varer som kommer hver dag, og det at vi har klær til hele familien synes jeg er veldig moro. Jeg må jo innrømme at jeg er stolt av sortimentet vi presenterer. Men det aller gøyeste med å være tilbake i butikk er alle de herlige menneskene jeg får gleden av å treffe hver dag.

Veronica har lang fartstid i butikk, så det å være butikksjef er ikke veldig avskrekkende for henne.

– Det er selvsagt hektiske dager, men det er jo det som er så gøy med butikk på Evje. Jeg koser meg hver eneste dag!

Hun kan også fortelle at julehandelen er god, og det er trivelig at så mange velger å bruke nærbutikkene på Evje. Det er så viktig for hele bygda, og for at vi kan opprettholde det brede utvalget vi har.

Cubus avslutter året med å følge de utvidede åpningstidene som mange butikker i sentrum vil ha. Cubus har åpent:

Tirsdag – Torsdag 9-18

Fredag 9-20

Lørdag 9-16

Søndag 14-18

Mandag/Tirdag 9-20

Lille julaften 9-18

Julaften 9-13

– Jeg gleder meg allerede til neste år! Det skal blir gøy å kunne være i butikken gjennom hele året og følge alle de svingningene og endringene som skjer ifht sesongene. Ikke minst de små høytidene som langhelger, pinse, påske og de dagene det virkelig koker på Evje. Det er aldri en kjedelig dag på butikken, og kjeden er veldig god på pris og kampanjer. Så dette blir moro!

Vi ønsker Veronica og gjengen på Cubus lykke til med julehandelen og resten av 2020. Så gleder vi oss allerede til å stikke innom igjen. For her sitter latteren løst og det er veldig trivelig å være på besøk!

Del "En trivelig og god julehandel på Cubus!"