Tonje Kirkholm Skauen er butikksjef på Europris, og blant de som stod på i 100 gjennom Evjedagene. Foto: Geir Daasvatn

Europris Evje inviterer til festhelg og 10-årsjubileum!

Vi har hatt en tur innom den store giganten på Verksmoen, nemlig Europris. Foruten en drøss med gode tilbud i kundeavisen, smeller de også til med flere kupp som varer helt til søndag. Her inviteres det til stor feiring hele helgen.

Europris Evje er nemlig blitt 10-års jubilant i år! Det er jo en av de butikkene som ikke er ren dagligvare som har desidert mest kunder. Så her er det mange som er godt kjent. Butikken har også vært en stor og viktig bidragsyter for arbeidsplasser på Evje. Foruten knallgode tilbud og et helt enormt varesortiment, er Europris en av favorittbutikkene til både fastboende og besøkende når det kommer til sesongvarer. Det finnes nesten ikke en ting du ikke får tak i på Europris, enten det er til påske, sommer, vinter eller jul.

Ukens kundeavis

Denne ukens kundeavis er selvsagt preget av sommeren. Du kan gjøre gode kjøp på vifter, maleredskap, terrassevarmere, badeleker, sommerleker, basseng, og ikke minst kanonkupp på hagemøbler. Du kan blant annet gjøre et superkupp på Multum Hjørnesofa som er satt ned med hele 30% denne helgen. Det er også kupp på bestselgeren Bornholm 2-seter som nå kun koster 999,-. Alle tepper til både ute og inne er det 30% rabatt på, og det er mye flott både sommertøy og sommersko til knallgode priser. Det er også tilbud på hagemaskiner. Om du trenger trimme hekken eller klippe plenen, ja da er Europris rette plassen.

Tonje Kirkholm Skauen leder det som i løpet av 10 år er blitt en hjørnesteinsbedrift innen handelslivet på Evje. Foto: Geir Daasvatn

Det har skjedd litt på Europris det siste året. De har nå fått et nytt uteområde eller en liten utebutikk, hvor det er alt du trenger for å friske opp hagen eller uteområdet. Butikksjef Tonje kan melde at de nå har mye blomster til veldig gode priser! Blåregn til 399,- og lavendel til kun 24,90 er bare noe av det de kan friste med. Vil du få med deg alle tilbudene? Ja, da anbefaler vi en tur innom der før du tar runden i butikken.

Gratis is og god stemning på lørdag

Europris har hatt en enormt positiv påvirkning på lokalmiljøet i den lille bygda vår i perioden de har vært i drift. Det er mange lag og foreninger som er litt ekstra glade i Europris. Nå skal vi ikke snakke så mye mer om det nå, for vi nå ønsker vi fokus på hva som skjer i helgen.  Men det er verdt å ta med seg at Camilla Dovland, Gideon Aung, Rune Vegsund og Gry Anita Thorsland også feirer 10 år som ansatte i den flotte butikken.

Det er ikke bursdagsfest uten noe ekstra moro til barna! Derfor inviterer gjengen på Europris til gratis is til alle barn lørdag 19/6 fra klokken 10 til klokken 16. 

Butikken har også åpent fra 14-18 på søndag. Europris vil fortsette med søndagsåpent helt frem til skolestart.

Gratulerer med 10-årsjubileet!

Butikken er så stor og har så mange ulike avdelinger med forskjellige tilbud, at vi klarer rett og slett ikke få med oss alt i vår lille sak. Men vi anbefaler selvfølgelig alle å ta en tur innom Europris i løpet av helgen så ikke dere går glipp av noe. For det er nesten et kupp rundt hvert hjørne 😊

Vi ønsker den blide gjengen på Europris lykke til med resten av Evjedagene og feiringen. Så gjør vi for ordens skyld oppmerksomme på at Europris tar smittevern på høyeste alvor. De har ekstra rutiner på overflatevask og renhold. De deler også ut munnbind gratis til kundene, og vi anbefaler jo dette når det er på det travleste. For da er det ikke lett å holde avstanden som er anbefalt, selv ikke i den enorme butikken på Verksmoen.

Du vil kanskje også lese: Nye koster på Europris

Del "Europris Evje inviterer til festhelg og 10-årsjubileum!"