Evje mot høst

Plutselig er det høst, og festen er delvis over for denne gang. Selv om vi ser det er fortsatt mye mennesker i bevegelse og flere bedrifter melder om utrolig travle tider, så kommer vi ikke unna at vi går inn i en litt roligere periode. Helgene er som vanlig preget av mange tilreisende. Men nå er det ikke lengre vanskelig å finne parkeringsplasser i sentrum.

Vi har fortsatt et par bedrifter vi har besøkt for å få en oppsummering av sommeren. Disse vil vi presentere i løpet av uka. Vi vil også prøve å sende ut noen spørsmål på mail til våre medlemmer, slik at vi kan få enda mer konkret info fra bedriftene for å beskrive den fantastiske sommeren vi har opplevd. Hvilke ringvirkninger gir en slik sommer? Hvor mange ekstra ungdommer har fått sommerjobb på grunn av økt besøk? Det er mye spennende å lese ut fra de siste månedene på Evje!

Høstferie og Heilt vilt på Evje!

Unni Abusdal er primus motor for «Heilt vilt på Evje». Foto: Geir Daasvatn

Neste høydepunkt for bygda er selvsagt høstferien. Da steller Evje Handel og Serviceforening i stand Heilt vilt på Evje, og det er forventet fulle hyttegrender og mye moro denne uka. Aner du ikke hva vi snakker om, har vi laget en sak om dette tidligere. Den kan du lese her.

Hva vi driver med for tiden

Hverdagen har kommet litt til oss som driver med OpplevEvje også. Undertegnede har travle tider på jobben i Frisk. Etter det er det hus og barn frem til fruen er ferdig med sin jobb senere på ettermiddagen. Det er ikke alltid tid og energi strekker til for å skrive saker om ting og tang på OpplevEvje hver dag. Ikke har vi mulighet til å oppsøke bedriftene på samme måte som i ferien heller, og det blir «tyngre» å få tak i meningsfylt innhold innen næringslivet. Vi minner igjen om at alle som har avtale om bedriftsoppføring med oss kan bestille to redaksjonelle saker uten kostnad. Men det er ikke en tjeneste som blir brukt alt for mye.

Geir er opptatt med fotballtrening for småjentene og banemesterjobben på Evje stadion.  Han har også masse andre spennende prosjekter gjennom det vesle fotofirmaet sitt. Nå i august har han til og med dristet seg frempå som «forfatter», med utgivelse av et lite hefte med hverdagstanker om livet som han har gått rundt og spekulert på de siste sju årene.

Tur i skog og mark

Tidlig desembermorgen i Hornåsen. Foto: Geir Daasvatn

Høsten er en fin tid for å bruke det fine været til å komme seg ut litt i skog og mark. Selv om vi ikke får nyheter på nettsiden hver dag, synes vi selv av nettstedet inneholder mye bra å lese. Vi har for eksempel over 80 turer i nærområdet i vårt turregister.  

Andre kanaler

Vi har flere daglige oppdateringer på vår Facebookside. Det kommer også stadig flotte bilder ved hjelp av publikum på vår Instagramkonto.

Vi vil utover høsten og gjennom vinteren fortsette å «framsnakke» heimbygda vår, og alle de flotte butikkene, aktivitetene og bedriftene som finnes, så godt vi kan klare innenfor de begrensningene vi har med tid og krefter.

Del "Evje mot høst"