Marianne Dovland og Kemth Winter viser veg til Evjedagene 2018. Foto: Geir Daasvatn

Evjedagene nærmer seg!

Vi har hatt en prat med Kent Winther som er leder for den lokale Evje Handel- og Serviceforeningen og Marianne Dovland som er alt-mulig-dame i den samme foreningen. Vi er nysgjerrige på Evjedagene som går av stabelen siste helgen i juni, og lurer på om de vil dele noe med oss.

Både Marianne og Kent er travle handelsfolk. Men vi har vært heldige og fått lov til å treffe dem en halvtimes tid tirsdag morgen til en kaffikopp og en prat om løst og fast på terrassen bak den fine Garn & Lysstua til Marianne. Vi lurer først og fremst på hvilke forventninger de har til Evjedagene?

– Det er første gang på noen år at Evjedagene er siste helgen i juni. Da er det som kjent også Countryfestival på Evjemoen. Vi er veldig spente på hvordan det faller ut at handelsdagene faller samtidig med festivalen. Vi håper og tror det kan være positivt for de næringsdrivende, siden det allerede er mange ekstra besøkende på Evje på grunn av festivalen. Det er lite i programmet som kolliderer med det som foregår på Evjemoen, så her har de besøkende og fastboende mulighet til å få med seg alt som skjer. Vi har troa på en god helg med mye besøk og enormt med handel. Det er alltid mange gode kupp å gjøre disse dagene. Handelsstanden strekker seg langt for å gi unike tilbud til de som besøker bygda for en handel under Evjedagene, sier Kent Winther. En handel krydret med mange trivelige opplevelser og aktiviteter i sentrum! skyter Marianne inn fra siden.

Handelens Dager på Evje

– Dette er Handelens Dager på Evje! Butikkene viser seg fra sin beste side og bugner av tilbud! lover de to entusiastiske representantene for handelsstanden. I sentrum yrer det av folkeliv; en god blanding av turister, tilreisende og lokale mennesker, som sammen lager liv og røre! Mange trekker til Evje fra nabobygdene for å gjøre gode kjøp, og for å ha det litt sosialt. Her kan du treffe på gamle kjente, og kanskje få anledning til å slå av en prat med noen du ikke har snakket med på en stund.

Se vår Aktivitetskalender om hva som skjer i Evje og Hornnes i sommer

Program Evjedagene

Fredag
08:30 – 10.00 Frokost ved Evje og Hornnes Sparebank
12:00                Dj Sven på scenen med konkurranser og variert musikk
12:00 – 14:30 Leker for barn under 12 år ved scenen
14:30 – 15:00 Offisiell åpning av «Bankparken»
15.00               Oddvar Omnes med band

Sven holder koken med variert musikk og leker/konkurranser utover dagen.

– Stor takk til Evje og Hornnes Sparebank som sponser underholdningen og tar en stor rolle med både frokost og den offisielle åpningen av «Bankparken». Vi er takknemlige for å ha en lokal bank som tar en så aktiv rolle når det skjer noe i Evje og Hornnes, er Marianne og Kent helt samstemte i. Banken er en viktig støttespiller for små og store lokale prosjekter, som til sammen bidrar til at vi er unike på det vi kan tilby av mangfold og muligheter i Evje og Hornnes.

Butikkene har langåpent til klokken 19:00 fredag.

Les mer om Evje og Hornnes Sparebank sin støtte til lag og foreninger i bygda

Les mer om Evje og Hornnes Sparebank sin 35-årige sponsoravtale med Otra IL

Lørdag
10:30 Dj Sven variert musikk, show og moro
12:30 Øvrebøsvingen med danseoppvisning på scenen
13:30 Konsert med PG Stølen

Butikkene har langåpent til klokken 16:00 lørdag 30. juni.

Artikkelen fortsetter under bildet

Evje sentrum. Foto: Geir Daasvatn

Egen avis for Evjedagene

– Vi har selvfølgelig en del andre spesielle ting også denne helgen, smiler de lurt. Vi kommer ut med en egen avis for Evjedagene, med mange av de flotte tilbudene som vil være denne helgen. Denne blir distribuert i Evje og Hornnes samt flere av de nærliggende kommunene. Dette er en avis vi er veldig stolte av å få til.

– Det blir Kakebakekonkurranse med utrolig flotte premier til de tre beste kakene. Alt av kaker som blir levert inn til oss innen lørdag kl 12.00 vil få mulighet til å stikke av med en kjempeflott kjøkkenmaskin som er sponset av Power Evje . Det er også fine premier til nr. 2 og 3! Vi har satt sammen en jury med stor kompetanse og de vil vurdere kakene på utseende og smak. De kårer vinnere ut fra disse kriteriene. Husk at kakene må leveres innen kl. 12, påpeker de.

5 shoppers hele helgen

5 Shoppers går hele helgen. Det vil si at ALLE som handler for minimum 300 kroner i hver butikk, i 5 butikker i tidsperioden fredag – lørdag blir med i trekningen av utrolig flotte premier. Vi understreker at 5 Shoppers kun gjelder når du handler i en av bedriftene som er medlem i Evje Handel- og Serviceforening.

5 Shoppers-skjemaet kan leveres inn på det siste stedet du handler, så sørger butikkene for at alle er levert inn før trekningen. Alle oppfordres til å være tilstede på trekningen slik at det blir show og moro rundt dette. Selve trekningen foregår ved scenen lørdag klokken 15.00 ved Kent Winther.

Utrolig flotte premier på 5 Shoppers

1. Premie bankkort med 10.000 kroner.
2. Premie bankkort med 4.000 kroner.
3. Premie bankkort med 2.000 kroner.

Vi føler vi har fått lirket ut mye informasjon på vårt korte møte, men vil selvfølgelig komme tilbake med veldig mye mer i tiden fremover mot den store handelshelgen på Evje.

Del "Evjedagene nærmer seg!"