DCIM\100MEDIA\DJI_0104.JPG

Evjemoen Næringspark annonserer i «Sommer i Setesdal»-magasinet vårt

Det var tidligere denne uken vi var på et lite besøk hos Evjemoen Næringspark, for å diskutere litt rundt samarbeidet vårt. Daglig leder Connie Barthold og driftsleder Tore Tveit tok imot oss i Næringsparken sine kontorlokaler på Evjemoen. Foruten den nyingåtte avtalen om annonse i magasinet, har vi også andre avtaler og presentasjoner av Næringsparken.

Du kan se mer om hvordan vi beskriver Næringsparken her

Vi har også laget en helt egen presentasjon som tar for seg den flotte stevneplassen med tilhørende muligheter for arrangement og overnatting: Evjemoen festivalområde

Vi har til og med laget en aldri så liten video om stevneplassen:

https://www.facebook.com/opplevevje/videos/evjemoen-festivalomr%C3%A5de/543076512890911/

Det er stor aktivitet på Evjemoen. Siden sist vi var nede er det solgt flere tomter, og flere virksomheter er allerede er i gang med bygging og etablering. Det er gøy når det er en slik positiv utvikling.

– Vi klargjør og tilrettelegger hele tiden nye tomter for salg, forteller Tore. Samtidig jobber vi aktivt for å få flere arrangement til området. Det som er så moro når vi har er arrangementer her nede, er at det gir ringvirkninger og verdi for hele bygda.

Det er spennende det Tore sier om arrangementer. Det er avtalt flere store arrangementer på stevneplassen for 2020, og det er noen som er i prosess. Det er et veldig stort Landrovertreff i juli. Det er faktisk et arrangement med internasjonal karakter. Det ventes folk fra Norge, England, Belgia, Tyskland og Sverige for å nevne noen.

De skal være her i ti dager og det er klart de vil benytte seg av tilbudene som er i området, smiler den entusiastiske driftslederen.

Sven Reiersen klipper sauer under Naturligvis – Landbrukets Dag på Evjemoen 17. august 2018. Foto: Geir Daasvatn

Under samtalen kommer det frem at det er booket flere hundetreff, Naturligvis – Landbrukets Dag er en selvfølge, og tidlig i august skal også over 1000 speidere benytte seg av Evjemoen til en stor speiderleir. Det er altså mye på gang. Vi er helt sikre på at vi kommer tilbake med mye mer fra både de ansatte på Evjemoen, og også selvsagt vil innom der selv når arrangementene foregår.

«Sommer i Setesdal»

Vi er veldige glade for den positive innstillingen vi møter i forhold til planene våre om et sommermagasin. Vi er også veldig takknemlige for at Evjemoen Næringspark vil være med og vise seg frem i magasinet gjennom en annonse. Næringsparken har bestilt en helside. Det betyr at vi «bare» har 47,5 sider igjen å fylle med annonser, etter at Europris Evje og Fargerike Evje også har avtalt annonsering til våren/sommeren. Vi gleder oss veldig, men erkjenner jo selvsagt at det er en del timer som med innsats og arbeid som må legges ned før vi er i mål. Da er det alltid godt med positive mennesker som gir oss en god start.

Vi takker for samarbeidet med Næringsparken så langt, og ser frem til enda flere besøk ute på Evjemoen hos dem i tiden som kommer.

Del "Evjemoen Næringspark annonserer i «Sommer i Setesdal»-magasinet vårt"