Hos Solveig Eiken (t.v.) og Sigrunn Håland blir du garantert tatt vel imot! Arkivfoto: Geir Daasvatn

Festen fortsetter på Norli!

Vi var for en tid tilbake for å besøke damene på Norli Evje for å sjekke stemningen før «Evje i 120». Vi kom da ut med en annen gladsak som du kan lese her. Det var så mye som skjedde at vi måtte rett og slett dele gladsaken i to for at ikke det skulle bli for mye gøy på en gang.

Nå har vi igjen hatt en liten tur for å sjekke om det er noe liv hos de blide damene. Det kan vi understreke; liv er det, og det har det vært hele uka!

– Det er så utruleg kjekt å vera på jobb, forteller Solveig Eiken oss på sin nydelige Hardanger-dialekt. Det er kjente fjes og en del ukjente også innom bokhandelen i ferien. Men de er like blide alle sammen. Så dette er bare gøy.

Det er full parkeringsplass og nesten litt trafikkaos når vi er innom. Det går i ett kjør, og vi vet det er mange som gleder seg til helgen. Det bør bli en kanonhelg på Evje.

Norli er i 120, de også

Selv om det er mammutsalg og enormt salg på bøker, har damene klart å finne på mer gøy også i forbindelse med «Evje i 120». Nå er det på toppen av boksalget, og 40 % på alle spill og puslespill. Samt hele 40 % på skolesekker og penal.

Så da er det noe for enhver vil vi tro. Det er alltid veldig trivelig å innom Norli. Her er det bestandig så utrolig godt humør, lette samtaler og selvfølgelig mye fine varer til alle i familien. Vil du vite mer om sortimentet og hva du finner i denne skattkisten av en butikk? Da kan du lese en liten gladsak vi har laget tidligere her. 

Vi ønsker lykke til med innspurten av «Evje i 120», og ønsker damene en god helg. Så er det bare å lade opp til ny pulje med vinterferie og fullt trøkk også neste uke.

Del "Festen fortsetter på Norli!"