De blide jentene på Fargerike Evje! Foto: Geir Daasvatn

Høstferie og full fart i Evje & Hornnes!

Høstferie og skolefri betyr at det vrimler på Evje, og vi gleder oss til at det igjen vil yre av liv i gatene, hyttene, aktivitetene og butikkene. Evje og Hornnes er alltid forberedt på folkefest når det er helg, ferie og skolefri. Disse små høydepunktene betyr mye for den positive utviklingen i bygda vår, og utgjør en viktig del av livsgrunnlaget for mange.

Evje – et handelssenter for regionen

Evje er et handelssenter for mange besøkende og fastboende i regionen. Dette gir bygda muligheter til å kunne tilby en unik blanding av butikker og bedrifter. Vi jobber med å sette opp en oversikt, et  Butikk- og bedriftsregister, slik at alle lettere kan bli bedre kjent med hva vi kan tilby i vår lille perle i nedre Setesdal.

Les flere historier og bli litt bedre kjent med butikkene fra vår rundtur tidligere i år:

Evje klart til påsketrafikken

Fenomenal handel på Evje

Edvina og Unni fryder (!) seg over den nye butikken de har skapt sammen. Foto: Geir Daasvatn

Samarbeid gir framgang!

Det nyeste tilskuddet i handelsbransjen på Evje er Stylt. Det er Fryd og Stylt som har slått seg sammen og reåpnet i nye flotte lokaler helt sør i sentrum, ved innkjørselen fra Riksveg 9. Du kan lese den fine historien om bakgrunnen for den nye butikken til Unni Abusdal og Edvina Hadzic her:  Fryd + Stylt = Sant!

Det er flere og flere bedrifter som sammen prøver å skape nye aktiviteter, noe som igjen er med på å stimulere til at enda flere besøker Evje. Dette er utrolig bra! Vi er attraktive for mange, når vi bare viser omgivelsene alt det som faktisk foregår i Evje og Hornnes.

Værgudene virker å være i godt humør til høstferien!

Værgudene ser ut som de spiller på lag og vi får et variert og ganske pent høstvær som gir mulighet for ulike opplevelser. Evje er omringet av flott natur, og det er mange spennende turer og severdigheter i området. Du kan få noen tips til hva du vil gjøre her: Turer og severdigheter.

Det er også utvidet åpningstid og stor aktivitet hos «de store kanonene». Du kan lese mer om hva som skjer i Mineralparken på deres oversikt over programmet i høstferien og hos TrollAktiv på TrollAktiv.no.

Vi ønsker dere alle sammen en trivelig høstferie!

Nydelig høstdag på veg mot Bertesknapen i 2013. Foto: Geir Daasvatn
Del "Høstferie og full fart i Evje & Hornnes!"