Jamshid trenger støttespillere for å nå målene sine!

Kan ditt firma tenke seg å være sponsor for bokseren Jamshid Nazari? Jamshid har som mål å bli europamester og verdensmester i løpet av de neste fire årene!

Jamshid (27) bokser i dag for AIK Lund i Kristiansand. Han forsøkte å kvalifisere seg til OL i Rio i Brasil i 2016, men lyktes dessverre ikke. Han har etter det utdannet seg til bilmekaniker, og bokser nå på profesjonelt nivå.

Bakgrunn

Jamshid er født i Afghanistan, i 1992. Han mistet hele sin familie i krigen, og flyktet ut av landet og kom til Norge som enslig, mindreårig asylsøker. Han bodde en tid på Evje, og har fortsatt mange gode venner her. Samme år som han kom til Norge, ble han kjent med boksing. Han hadde aldri prøvd dette før. Men her følte han seg hjemme fra første stund, og han fikk en tilhørighet.

– Boksingen og boksemiljøet er blitt min familie, sier Jamshid i dag.

Store sportslige prestasjoner

Jamshid har bokset 103 amatørkamper, før han altså gikk over til å bli proff. Han er Norgesmester i seniorklassen (69 kg) i 2014, 2015 og 2016. I 2015 ble han Nordisk mester. Han har bokset landskamper for Norge, og har i tillegg en lang rekke topplasseringer i store, internasjonale boksestevner.

Som proff har Jamshid bokset seks kamper. Alle kampene har han vunnet.

Samfunnsengasjement

Livet har ikke vært så enkelt for Jamshid etter den dramatiske flukten fra hjemlandet:

– Boksing for meg er ikke bare en idrett, det er mitt liv. Det er det jeg elsker å gjøre. Det gir meg mestringsfølelse, og det har vært en viktig støttespiller for å finne min plass i samfunnet og for å takle alt jeg har opplevd. Faktisk har boksingen reddet meg fra vonde og negative tanker i forhold til mine opplevelser som foreldreløs flyktning.

Gjennom boksingen mener Jamshid han kan være med og påvirke positivt i samfunnet. Han ønsker sterkt å være et godt forbilde for ungdom, både norske og utenlandske. Han vil veldig gjerne vise dem at motgang kan snus til fremgang.

– Jeg vil være med og hjelpe ungdom til å ta gode valg i livet, og vise at det går ann å nå målene sine så lenge man jobber hardt og målrettet.

Er det å støtte Jamshid noe for ditt firma?

Jamshid må dekke de aller fleste kostnadene til kamper selv. Vi vet at han tidligere har hatt litt støtte fra bl.a. Lars Kile AS på Evje. I 2020 er utgiftene til fire proffkamper anslått til 160.000 kroner. Det store målet er europamester- og verdensmestertittel innen fire år. Det vil selvsagt koste enda masse mer penger.

Vi i OpplevEvje kjenner Jamshid litt fra tiden på Evje og senere, og kan ikke tenke oss en bedre person å hjelpe videre i karrieren. Men vårt lille firma har rett og slett ingen penger å skyte inn. Vi må nøye oss med å skrive dette innlegget. For oss betyr det med selve boksingen ikke så mye, egentlig. Jamshid er selvfølgelig en enormt god bokser, som vi har stor respekt for. Men det viktigste, syns vi, er at han er et godt menneske som ønsker å gjøre det beste for seg selv og andre. Det han har klart å utrette i livet sitt etter at han kom til Norge som en redd ungdom for rundt 10-11 år siden, er bare helt enestående. Vi håper derfor det er noen med litt midler som kan tenke seg å være en støttespiller for ham videre. Dere vil i tilfelle få tifold tilbake, det er vi ikke i tvil om.

Nedenfor har vi sakset inn noen opplysninger om hvordan dere kan komme i kontakt med Jamshid, og hva en sponsoravtale eventuelt kan gå ut på.

Del "Jamshid trenger støttespillere for å nå målene sine!"