De blide jentene på Fargerike Evje! Foto: Geir Daasvatn

Jentene som fargelegger Evje!

Vi har vært «nabo» med Fargerike i Evje sentrum i sommer, mens vi var på Infosenteret med vårt sommerprosjekt. Vi er nå tilbake i «business» på nett, der vi opprinnelig skulle være. Noen positive inntrykk må vi også ha gjort på jentene på Fargerike gjennom sommeren, men det kommer vi tilbake til.

De har vært på tilbudssiden hele tiden og har hjulpet oss med maling, pussepapir og koster for flere tusen i tapt salg. Det er vi veldig takknemlige for. Det var mange gode og tips og triks «på kjøpet», noe vi også satte stor pris på! Vi er jo ikke akkurat kjent som glitrende håndverkere, noen av oss.

Humøret til de fargerike jentene er det ikke noe å si på! Foto: Privat

Det var alltid «hei og hallo» på morgenen, og veldig moro å se alle de fornøyde kundene som kom ut av butikken med svære malingpøser i hendene. Bak fulgte alltid en av damene hjelpende til med de siste varene. Alle butikker har sitt særpreg og sine fortrinn. Vårt inntrykk er at det er et enormt humør på jentene på Fargerike, og at kundene syns det er gøy å handle der. De er offensive og alltid interesserte i hva slags prosjekter vi i OpplevEvje styrer med, og virker å ha litt troa på oss.

De signerte tidlig den nye treårs-avtalen om markedsføring av bedriften hos oss i OpplevEvje. Ved siden av bedriftsoppføringen, som du kan se her, skal vi lage litt redaksjonelt stoff om Fargerike Evje også, hvert år fremover. Det gleder vi oss rett og slett til, for i den butikken er det alltid så gøy å stikke innom.

Nå har de også signert avtale om en halvsides annonse i vårt planlagte «Sommer på Evje»-magasin for 2020. Vi er glade og takknemlige for at de allerede nå signaliserer at de vil med i magasinet, og håper virkelig de vil få utbytte av samarbeidet. Positiviteten deres betyr at vi kan begynne å jobbe for å fylle de siste 49,5 sidene med annonser og 50 sidene med redaksjonelle presentasjonene vi skal ha på plass til det minst 100 sider store magasinet.

Tusen takk for tilliten og samarbeidet!

Du kan lese mer om bedriftsavtalene og annonser i Evje-magasinet på vår hjemmeside.

Del "Jentene som fargelegger Evje!"