Leif Jørgen har skrevet de aller fleste sakene vi har laget fra næringslivet i bygda. Han fortsetter gjerne å produsere gode og fengende tekster. Det er bare å ta kontakt. Foto: Geir Daasvatn

Jobber for å få opp besøkstallene i bedriftsoversikten

Vi har brukt mye tid og krefter på å bygge opp ei bra nettside – OpplevEvje.no. Nyhetssakene og turforslagene våre er mye lest. Bedriftsoversikten, som også er en del av nettsiden, har ikke oppnådd like bra besøkstall. Vi ønsker å få flere til å lese om de enkelte bedriftene og butikkene, og vil prøve å gjøre ulike grep i tiden framover for å få det til.

Her er et par eksempler på de flotte bedriftsoppføringene som finnes:

Totalt siden oppstarten 1. februar 2018 har det vært om lag 725 000 sidevisninger på OpplevEvje.no. Du kan lese mer om det i en sak vi skreiv rett etter nyttår. Da er ikke visninger i bedriftsoversikten med. Der har det til sammenligning vært ca. 55 000 visninger i samme periode. Det er ikke så dårlige tall. Men fordelt på 40–50 bedrifter og butikker, blir det ikke overveldende mange visninger av hver enkelt virksomhet.

Hva slags «triks» vi kan bruke for å få litt flere til å klikke seg inn på de mange flotte bedrifts- og butikkpresentasjonene, må vi jobbe litt med å finne ut av. Det som er veldig positivt, er at lesertallene også her er stigende:

Sidevisninger i bedriftsoversikten 2020: 24 804
Sidevisninger i bedriftsoversikten 2019: 21 653

Den stigende tendensen har fortsatt inn i 2021:

Sidevisninger i bedriftsoversikten januar 2021: 1 513
Sidevisninger i bedriftsoversikten januar 2020: 1 349

Januar er normalt den kanskje stilleste måneden på Evje. Nå mot slutten av februar er det vinterferie og klart for «Evje i 120». Da tar aktiviteten seg veldig opp. Mange vil finne ut mer om gode tilbud i butikkene, åpningstider og generelt hva butikkene og bedriftene på Evje har å by på. Ofte søker de da etter informasjon på nettet. Det er første gode anledning for oss til å se om vi kan øke lesertallene i bedriftsoversikten litt. Vi gleder oss til å skrive masse om «Evje i 120» de neste par ukene. Ikke minst er vi spente på om høyere aktivitet og mer offensive grep vil vise seg igjen i lesertallene når februar er omme.

Følg med!

 

 

 

Del "Jobber for å få opp besøkstallene i bedriftsoversikten"