Ordfører Svein Arne Haugen gjorde sitt aller ypperste for at trekningen skulle bli så rettferdig som mulig i 2020. Hvem kommer opp av hatten i 2021, tro? Foto: Geir Daasvatn

Jul på Evje: I morgen begynner endelig 10-Shoppers!

10-Shoppers har blitt et fast innslag hver jul på Evje. Dette er Evje Handel og Serviceforening (EHS) sin måte å gi lokale og besøkende et ekstra lite puff for å benytte seg av de flotte lokale butikkene vi har. De ønsker jo selvsagt at flest mulig skal gjøre sine innkjøp på Evje. 

10-shoppers gjelder fra fredag 12. november, og innleveringsfristen er julaften 24. desember kl. 11.00. Heftet med 10-shoppers inneholder alt du trenger vite av informasjon, og kan fås hos medlemsbedriftene. Det er mulig å levere så mange du vil, bare kriteriene er oppfylt på hver enkelt.

Tidligere år har premien kommet i form av et Visa-kort med den vunnede summen på. Nytt av året er at nå vinner man fortsatt penger, men nå kommer de i form av «Evjekortet». Evjekortet er et gavekort som kun kan benyttes i EHS sine medlemsbedrifter. Med det utvalget vi har av butikker skulle ikke det være noe problem. Du kan handle i flere butikker for ulike summer, eller du kan svi av alle de 20.000 kronene på en av butikkene. Om du er den heldige vinneren, da!

Premiene i årets 10-Shoppers er veldig spennende. Førstepremien er altså et gavekort – Evjekortet – på hele 20.000 kroner! Andrepremien er et Evjekort på 5.000 kroner, mens tredjepremien er et Evjekort med en verdi av 1.000 kroner.

For å være med i trekningen må du handle for minimum 300 kroner i 10 ulike butikker blant EHS sine medlemsbedrifter. Det er mange spennende bedrifter og butikker med, så det burde ikke by på noen utfordring.

Vi gleder oss enormt til å følge årets julehandel på Evje, og ønsker alle som deltar på 10-Shoppers masse lykke til. Ikke minst er vi takknemlige og glade for at dere velger å bruke de lokale butikkene våre, slik at det brede utvalget av bedrifter kan bestå.

Klikk på bildet for forstørrelse

Del "Jul på Evje: I morgen begynner endelig 10-Shoppers!"