Kjoreskole.no

Vi var så heldige at vi fikk lov til å besøke Kjoreskole.no sist helg. De har svære kontorlokaler rett ved inngangen til Evje sentrum. Men selv om kontorene på Evje er ganske nye, så er dette langt fra de eneste kontorene denne store bedriften har. De er etablert i Kristiansand, Mandal og Lyngdal, foruten kontoret på Evje. Vi snakker virkelig om en stor bedrift, med hele regionen som arbeidssted.

Vi treffer Irene Sundt Johanson som er faglig leder i bedriften. Hun er også den som startet hele eventyret for snart 30 år siden, med etableringen av Setesdal Trafikkskole. Denne solgte hun da hun tidlig på 2000-tallet kjøpte navnet og rettighetene til Kjoreskole.no. Til neste år er det 20-årsjubileum for den store bedriften vi er så heldige å ha i kommunen vår. Kjoreskole.no er en av Sørlandets største kjøreskoler med sine avdelingskontorer.

Lokal forankring

Kjoreskole.no har en tipp topp moderne bilpark. Foto: Geir Daasvatn

Det er litt ekstra gøy for oss i OpplevEvje å komme ut til bedrifter som er så positive til arbeidet vi gjør.

– Vi vil gjerne være med i bedriftsregisteret for å støtte opp om lokalmiljøet, og det fantastiske arbeidet dere gjør i OpplevEvje.  Evje er helt spesielt, og det er alle bedriftene og menneskene i bygda som gjør den så unik, forteller Irene begeistret.

Vi er selvsagt stolte over de fine ordene og gode tilbakemeldingene. Det er utrolig gledelig å få gode skussmål fra et slikt veletablert firma, med et stort og profesjonelt apparat. De er absolutt til stede på nett fra før, så vi håper oppføringen hos oss faller i smak når den er på plass i løpet av et par dager. Enn så lenge så kan du bli bedre kjent med gjengen og hva de driver med på deres nettside, Facebook eller Instagram

For oss som bor i området og snart venter vinter, kan det være verdt å merke seg allerede nå, før snøen kommer, at de også har opplæring på snøskuter. Du kan selvsagt lese mye mer om hvilke typer opplæring den engasjerte gjengen gjennomfører i selve bedriftsoppføringen.

Engasjert og positiv gjeng

Til tross for isende vind og høstkulde klarer gjengen å stille seg pent opp for noen raske bilder. Foto: Leif Jørgen Versland

Selv om det er seint på fredag ettermiddag og de aller fleste er ferdige på jobb og klare for helgen, møter alle sammen fra Evjekontoret til vårt lille besøk. Det er moro når de er så engasjerte at de ofrer litt av fritiden, for at vi skal få litt bilder og info til vårt arbeid.

Irene er også veldig opptatt av et godt arbeidsmiljø:

Jeg mener vi er veldig flinke til å legge tilrette for nye ansatte. Vi inkluderer våre ansatte, og sikrer et godt faglig miljø hvor vi har fokus på å gi mennesker muligheter.

Mørket begynner så vidt å senke seg over Evje sentrum når vi tuster oss ut i stiv kuling og heller kjølig temperatur. Høsten er virkelig i anmarsj. Men det varmer selvsagt etter et møte med en slik bedrift, som har fokus på mestring og mennesker. Vi er ikke i tvil om at dette blir en positiv tilvekst i registeret vårt, og vi gleder oss til å ha en tett oppfølging mot Kjoreskole.no de neste tre årene.

Del "Kjoreskole.no"