Dølen Hotel, Evje, 23. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

Mange spennende ledige jobber i bygda!

Like sikkert som at høsten og skolestart nærmer seg, så fører det til endringer i arbeidsstokkene rundt om i bygda. Det betyr nye jobbmuligheter for mange av våre unge håpefulle.

Noen reiser nå i militæret, mens andre reiser fra Evje for å studere og skaffe seg livserfaringer utenfor den flotte bygda vår. Det er viktig at ungdommen får kompetanse og erfaringer. Vi håper bare så inderlig de kommer hjem igjen for å bosette seg og får seg jobb i Evje og Hornnes eller omegn.

Vi har tatt for oss noen av de ledige stillingene i bygda. Mange er deltidsstillinger og helgejobber, som kan være ypperlige for de som ønsker tjene noen ekstra kroner og skaffe seg viktig arbeidserfaring ved siden av skolen.

Det skal være trivelig å stikke innom YX Evje!

Egil er alltid positiv! Foto: Geir Daasvatn

Noen av disse stillingene finner vi på YX Evje. Vi har tatt en liten prat med innehaver Egil Borå. YX Evje er en av bedriftene som skal med i butikkregisteret vårt i løpet av høsten.

Se OpplevEvje sitt bedriftsregister

– Jeg har en ganske enkel filosofi når det kommer til det å jobbe i butikk, sier Egil. Man må yte god service og kunne prate med folk på en slik måte at de synes det er trivelig å stikke innom. Drivstoff kan du få mange steder. Jeg, sammen med mine ansatte, må prøve å skape en atmosfære som gjør at vi skiller oss litt ut, og kunden velger oss.

Vi i OpplevEvje må skyte inn at du får jo litt mer enn bare drivstoff hos YX Evje. De har blant annet en imponerende meny av varm og kald mat, ferdigsmurte nistepakker, baguetter, burgere, pølser, potetmos, vafler og ferske bakervarer for å nevne noe.

På jakt etter deltidsjobb/helgejobb?

YX Evje har behov for flere kolleger til kvelds- og helgejobb som har glimt i øyet, tar eget initiativ og liker hektiske dager.
Send søknad på mail: evje@st.yx.no eller kom inn til Egil. Søknadsfrist: Snarest.

– Vi må nok ansette to-tre personer for å få kabalen til å gå opp, avslutter Egil.

Sjekk YX Evje sin Facebookside

Les mer om den engasjerte sjefen på YX Evje i vår tidligere reportasje fra fotballtur til Danmark

Latteren sitter løst på Spar Evje!

Spar Evje er kommisjonær for Norsk Tipping, og de ansatte har gjort en fenomenal innsats i mange år for å rekruttere grasrotgivere til Otra IL. Svenn Olav fikk en hjertelig takk og et synlig bevis på idrettslagets takknemlighet fra Glenn Qvam Håkonsen under årsmøtet i 2014. Foto: Geir Daasvatn

Når vi først er på Verksmoen, er ikke YX Evje de eneste som er på utkikk etter nye ansatte. Vi har også hatt en liten prat med Svenn Olav Skjeggedal. Han er kjøpmann på den flotte Spar-butikken som ligger rett ved Riksvei 9 på Verksmoen. Latteren sitter løst, og det virker som om de kjenner alle her.

– Det har vært en god sommer med mye folk i bygda. Handelen har vært strålende, og det er gledelig at vi holder koken selv om konkurransen i bygda er knallhard innen dagligvarebransjen. Vi kan tilby det lille ekstra her hos oss med både tipping og en ferskvare-/varmdisk som ingen andre har. Kvalitet, ryddighet og service er viktig for at kunden skal velge oss. Så har vi jo selvfølgelig kampanjer, partikjøp og 10-kroners marked som ingen slår oss på, sier den alltid blide og pratsomme kjøpmannen.

Spar Evje er på utkikk etter minst to personer over 18 år i deltidsstilling. De ønsker blide og driftige mennesker som er interessert i kvelds- og helgejobbing. Send en søknad til spar.evje@spar.no før 16 august.

Mer om Spar Evje på deres Facebookside

En liten gåtur opp i sentrum er det også mange muligheter

Flere jobbmuligheter under bildet!

Sentrumsgården med Tip-Top Burgers & Sånt på hjørnet. Foto: Geir Daasvatn

Tip-Top Burgers & Sånt er et vel etablert spisested i Evje sentrum som også merker endringer i arbeidsstokken fra høsten av. Vi har dessverre ikke fått pratet med ledelsen her, så vi må støtte oss til butikkens egen Facebookside og informasjonen derfra. Tip-Top er aktive på Facebook og Instagram, og de er flinke til å vise frem en annen side av seg selv og sine produkter på sosiale medier.

Les mer om Tip Top på Facebook

Tip-Top er på jakt etter flere serviceinnstilte og utadvendte mennesker som liker å jobbe i team. Aldersgrensen for disse stillingene er 17 år. Arbeidstiden vil primært være i helger og ferier. Du kan komme innom bedriften med CV eller ringe 99771081 om dette kan være plassen for deg.

Det sprudler på Fargerike Evje

Artikkelen fortsetter under bildet

Hvem skulle vel ikke ha lyst til å jobbe sammen med en slik gjeng! Nadia, Olaug & Kristin. Foto: Geir Daasvatn

Det er flere i Evje sentrum som trenger nye medarbeidere nå når høsten og hverdagen nærmer seg. De blide og sprudlende damene på Fargerike Evje leter også etter en ny ekstrahjelp til sitt team. Vi rakk en kjapp prat med en av sjefsdamene, Nadia Qvam Nilsen, på vår lille runde.

– Vi trenger en som vil jobbe hos oss annenhver lørdag og i travle tider når det skjer mye på Evje. Sommeren, andre ferier, tilkalling ved sykdom og slikt må påberegnes. Vi kan love deg et godt arbeidsmiljø og god stemning i butikken. Jeg koser meg her, og jeg gleder meg til hver eneste dag på jobb!

Du kan lese masse mer om Fargerike Evje i vårt bedriftsregister

De driftige og offensive damene på Fargerike er fulle av påfunn og litt sprell. Det kan du se mer av om du kikker innom Facebooksiden deres.

– Vi har et bredt vareutvalg, men det viktigste er at du er blid, imøtekommende, serviceinnstilt og positiv. Så skal vi lære deg det du trenger, avslutter Nadia.

Du må være over 16 år for denne stillingen, og det er bare å stikke innom med en CV eller slå av en prat med damene.

Else på Dølen

Det er alltid gøy å treffe Else! OpplevEvje-sjef Leif Jørgen Versland og Else under planlegging av nye stunt i bygda tidligere i år. Foto: Geir Daasvatn

Vi avslutter vår lille runde et lite steinkast fra sentrum, hos Else Haugland på Dølen Hotel. Dølen Hotel er i vår oppføring, og kjenner du ikke hotellet fra før kan du lese mer om dem her.

Vi rakk en liten prat med den sprudlende Else som er sjefen for herligheten ved Otras bredder.

  • – Vi kan ikke annet enn å utrykke begeistring og stor takknemlighet for at så mange gjester velger å bruke oss. Vi har mange besøkende i så mange sammenhenger. Overnattingsgjester, restauranten, arrangementer, møter, kurs og konferanser eller rett og slett bare en liten pustepause på Solsiden. Det har vært et yrende folkeliv og fantastisk stemning på Dølen i 2018, smiler hun entusiastisk.

Utlysningsteksten til Dølen lyder slik:

«Kunne du tenke deg å bli en del av Team Dølen?

Våre fabelaktige ekstrahjelper rykker videre til utdanning og førstegangstjeneste – og vi er på utkikk etter nye tilkallingsvikarer som kan hjelpe til i helger, selskaper, søndagsbuffét osv.
Vi trenger personer som takler høyt arbeidspress, som er selvgående- og opptatt av å gi hver enkelt gjest en god opplevelse. Erfaring fra bransjen er en stor fordel.
Er dette noe for deg? send oss en melding eller mail så kan vi ta en prat.»

Kontaktinfoen til Dølen Hotel finner du på bedriftens flotte hjemmeside eller Facebooksiden.

Ledige stillinger i kommunen

Det finnes også flere ledige jobber i Evje og Hornnes kommune som krever litt kompetanse. Men er det noe vi har lært gjennom vårt arbeid i OpplevEvje, så er det at bygda vår oser av kompetente og engasjerte mennesker!

Stillingene i kommunen kan du lese mer om her

Del  gjerne innlegget!

Har du kommet så langt at du har lest alt sammen? Da setter både vi og de som leter etter nye ansatte stor pris på om du deler innlegget vårt!

Del "Mange spennende ledige jobber i bygda!"