Bjoren ved kaptein Sven Robert Kleppe markedsfører selvsagt turene sine på Turistinformasjonen. Foto: Geir Daasvatn

Markedsfør din bedrift på Turistinformasjonen. Gratis!

Det var med stor glede turistvert Amalie Øvergård Risdal i dag fikk besøk av selveste Sven Robert Kleppe, kapteinen på den historiske Bjoren. Han var innom Turiskontoret med sommerens ruteplan for eventyrbåten.

Vil du vite mer om Bjoren kan du lese OpplevEvje sin presentasjon her

Leif Jørgen storkoser seg i sin nye rolle som…… «Turist-Leif». Foto: Geir Daasvatn

Leif Jørgen Versland er hyret inn av Evje og Hornnes kommune for å koordinere driften av Turistinformasjonen i Infobygget i Evje sentrum i sommer. Han forklarer:

– Vi vil gjerne drive markedsføring for alle. Men vi har ikke kapasitet til å reise rundt for å plukke opp materiell. Derfor er det særdeles viktig at dere som vil ha reklame hos oss på Turistkontoret kommer innom med det materiellet dere vil formidle. Det kan være alt fra åpningstider, meny eller annet som er aktuelt for deres bedrift. Vi har av naturlige grunner et nært samarbeid med OpplevEvje, som gjerne lager en liten sak på nettsiden sin  eller Facebooksiden på materiellet som kommer inn. Så her blir det dobbel eller trippel nytte for en liten svipptur innom Turistinformasjonen!

Leif Jørgen fortsetter:

– Turistinformasjonen åpnet dørene i sentrum  på mandag, og vi har kommet godt i gang. Vi jobber fortløpende med å få pyntet opp både inne og utendørs, og med å få på plass materiellet fra lokale og regionale attraksjoner som ønsker å promotere seg hos oss. Evjedagene starter allerede torsdag, og vi forventer stort trykk denne helgen. Har du mulighet til å levere inn før dette, vil alle derfor tjene på det.

Les mer om Evjedagene her

Det er ingen stor hemmelighet i bygda at Leif Jørgen har ivret for å ha en Turistinformasjon i Evje sentrum om sommeren. Nå har kommunen ved enhetsleder kultur Maya Ranestad Hjertholm med flere på mesterlig kort tid fått dette i stand. Leif Jørgen sprudler derfor i sin nye rolle som koordinator for dette fine kommunale sommerprosjektet. Han avslutter entusiastisk:

– Vi gleder oss til å kle veggene med masse spennende informasjon fra Evje & Hornnes og Setesdal!

Del "Markedsfør din bedrift på Turistinformasjonen. Gratis!"