Driftsleder Tore Tveit i Evjemoen Næringspark foran messeområdet til Naturligvis 13. august 2018. Foto: Geir Daasvatn

Naturligvis til helgen!

Fredag 17. august kl. 13:00 åpner Naturligvis 2018 portene på Evjemoen. Fra fredag til søndag har messa et tettpakket og spennende program, med et ekstra fokus på sau. Vi i OpplevEvje vil prøve å få med oss mest mulig, og dele store og små gladsaker fra det største arrangementet i Evje og Hornnes i år.

Vi har vært så heldige å få en liten prat med Tore Tveit innimellom alt som skal organiseres og tilrettelegges på Stevneplassen på Evjemoen før det store arrangementet braker løs til helgen. Den allsidige karen er driftsleder i Evjemoen Næringspark, og også medlem i Naturligvis sin hovedkomité. Tore har i praksis det overordnede ansvaret for tilrettelegging av alle arrangementer som foregår på Evjemoen. Han har ansvaret for mye annet på Evjemoen også, men i denne forbindelsen skal vi fokusere på arrangementsdelen. Tore er ikke så vanskelig å få i tale, så vi kommer tilbake med mer om hans arbeid på Evjemoen ved en senere anledning.

Les vårt tidligere intervju med prosjektleder i Naturligvis Torbjørn Bjoraa

Les mer om Naturligvis 2018 på hjemmesiden deres

Artikkelen fortsetter under bildet

Evjemoen. Foto: Geir Daasvatn

Evjemoen Næringspark er et heleid kommunalt aksjeselskap, og forvalter på vegne av kommunen et stort område med tilhørende 117 bygg. Det er i dag en omfattende næringsvirksomhet på Evjemoen, og Næringsparken er i kraftig vekst med stadige nyetableringer og store investeringer. Det som skjer på Evjemoen de neste årene vil gi positive ringvirkninger i hele regionen.

Les masse mer om Evjemoen Næringspark i vårt bedriftsregister

Tore har vært med på alle messene på Evjemoen siden 2004

Tore ønsker alle hjertelig velkommen til Evjemoen i helgen! Foto: Geir Daasvatn

Naturligvis er et voldsomt stort arrangement med mange besøkende, og Tore er veldig entusiastisk i forhold til utviklingen som har vært. Han understreker at dugnadsarbeidet som legges ned i forberedelsene og gjennomføringen er enormt.

– Evjemoen Næringspark har alle fasiliteter til å arrangere messer, stevner og andre arrangementer. Vi har hatt mange og utrolig varierte aktiviteter på plassen i sommer. Men Naturligvis er det største vi har i 2018. Vi forventer opptil 15.000 mennesker denne helgen. Da er det viktig at alt er i orden og fungerer slik det skal. Jeg har vært med på alle Naturligvis-messene siden de ble arrangert på Evjemoen for første gang i 2004, og jeg koser meg når det er mye som skjer her nede. Vi har kapasitet, vi har unik beliggenhet og vi har en infrastruktur og bygningsmasse som gjør at vi kan tilrettelegge for alle typer arrangementer.

Evjemoen Næringspark er gode på arrangement. Dette vil være et satsingsområde også fremover lover han, og ønsker alle velkommen til Naturligvis 2018!

Åpningstidene for messen denne helgen

Fredag 17. august – 13:00 – 18:00
Lørdag 18. august – 10:00 – 18:00
Søndag 19. august – 10:00 – 17:00

Hele programmet for Naturligvs 2018

 

Del "Naturligvis til helgen!"