Leif Jørgen Versland på Dølen Hotel 4. september 2018. Foto: Geir Daasvatn

Oktoberfest på Dølen Hotel med Nøgne Ø

En av oss i det lille apparatet vårt i OpplevEvje var så heldig å få være tilstede under Oktoberfesten på Dølen Hotel for et par uker siden. Vi fikk inspirasjon til å lage en liten sak om dette, siden det viser seg at Dølen virkelig har markert seg som en god og spennende samarbeidspartner i mange sammenhenger.

Du kan lese mer om hotellet i vårt bedriftsregister: Dølen Hotel

For flere gladsaker fra Dølen sjekk ut i arkivet: Artikler om Dølen Hotel

Oktoberfesten startet i 2017

Oktoberfest på Dølen startet i fjor, i samarbeid med ølbryggeriet Nøgne Ø. Det som er litt spennende med Nøgne Ø, er at de eksporterer sine varer til ikke mindre en 40 land og er en internasjonal aktør, men likevel tar seg tid til å være med på Dølen sitt arrangement. De deltok i fjor også, og var så fornøyde med opplegget at de gjerne ville være med igjen.

Maten som serveres på Dølen Hotel er av ypperste klasse. Kombinert med den rette drikken får du en fenomenal matopplevelse! Foto: Privat

Vi var så heldige å få en prat med salgssjefen Tom Sætra-Pedersen, som personlig hadde tatt turen til Evje for å presentere sine varer til Dølens verdensklasse-mat.

– Dølen har gjort en fenomenalt god jobb med å sette samme en meny som passer flere av våre øltyper. De gjennomførte et godt arrangement i fjor som representanten vår skrytte veldig av, så derfor er jeg glad for at jeg kunne komme og oppleve dette selv.

Den entusiastiske salgssjefen fortsetter:

– Vi får daglige forespørsel om vi kan være med på ulike tilstelninger, og må dessverre si nei til mye. Men vi håper å kunne videreutvikle samarbeidet med Dølen. De er gode på mat, og utrolig trivelige å samarbeide med. Vi i Nøgne Ø har fokus på kombinasjonen mat og øl. Det gir en ekstra dimensjon om man får presentert riktig type drikke til maten som serveres, så dette er kjempegøy.

Fra garasjen til den store verden!

 Selv om Nøgne Ø får flere forespørsler enn bryggeriet kan rekke over, er de opptatt av å kunne bidra lokalt. De har jo selv en historie som begynte i det små i en liten garasje, som nå har vokst til et stort firma med eksport til store deler av verden.

– Setesdal har flere som driver med hjemmebrygging og det er gøy å prate øl med folk som har en ekstra interesse for det, forteller Tom.

Du kan lese mer om Nøgne Ø på deres hjemmeside, eller litt mer på Wikipedia

Ønsker du å følge de litt tettere i hverdagen, anbefaler vi at du liker Facebooksiden deres.

En drøm for fremtiden…

Vi har flere prosjekter i vårt lille apparat. Blant annet jobber vi med en presentasjon av Evjemoen festivalområde som arrangør for konserter, treff, arrangementer og andre typer festligheter. Prosjektleder Leif Jørgen kan ikke annet enn å leke litt med drømmen om Norges svar på Oktoberfesten i München, gjennomført på Evje!

Vi takker Tom Sætra-Pedersen, Else Haugland og Øyvind Olsen for at de tok seg tid til en liten prat med oss.

Del "Oktoberfest på Dølen Hotel med Nøgne Ø"