Oppdatering av bedriftsoppføringene

Vi har lagt ned tusenvis av timer i OpplevEvje-prosjektet så langt. Vi føler selv vi har gjort mye greit arbeid, og håper dere som følger oss syns det har en verdi. Det er oppføringer i bedriftsregisteret som er vår inntektskilde. Vi får stadig nye henvendelser vi jobber med, men har også begynt å dele litt av arbeidet vi har gjort fra før. Bedriftsoppføringene er jo tidløse, og kan ha like stor nytte- og informasjonsverdi i dag som da de ble laget for kanskje ett eller to år siden.

Tiden går fort, og bedriftene og butikkene utvikler seg hele tiden med nye tilbud og tjenester.  Vi ønsker selvsagt å ha oppføringene best mulig oppdaterte. Vi prøver å følge rimelig godt med på næringslivet i bygda, og gjøre noen påkrevde endringer av eget tiltak. Men vi har dessverre ikke kapasitet til å få med oss alt.

Send oss gjerne innspill om endringer

Vet du at noe av informasjonen i oppføringen til din bedrift kan oppdateres? Send oss gjerne innspill eller forslag til endring via vår facebookside. Vi skal prøve så godt vi kan å dekke det som skjer. På samme tid er vi veldig opptatte av at den informasjonen som ligger ute fra før skal være mest mulig korrekt og oppdatert. Derfor blir vi veldig glade for alt vi kan få av innspill og tips.

Nå er det vinterferie. Selv om det ikke er mye som tyder på det når vi ser ut vinduet, merker vi allerede nå at det er litt mer liv og røre i bygda enn det ellers er en mandag formiddag. Vi gleder oss til å presentere flere bedrifter i bedriftsregisteret denne uka, og ikke minst til å følge de elleville handelsdagene på Evje i 120.

Del "Oppdatering av bedriftsoppføringene"