Torhild viser stolt fram noe av hyttefeltet på Høgås. Foto: Geir Daasvatn

Oppfyll hyttedrømmen i Takåsen hyttefelt på Høgås

Tidligere denne uken var vi så heldige å bli invitert til et nytt veldig trivelig besøk hos Torhild Abusdal oppe på Høgås. Vi var der i sommer for første gang, for å høre litt mer om hyttefeltet som er under utvikling ved Store Stangevatn. Denne gangen var det sol, vårlig i luften og flere ivrige skiløpere som suste forbi i de fortsatt fine løypene som omkranser hyttefeltet.

Du kan lese mer om besøket fra i sommer her.

Vil du lese enda mer om Takåsen hyttefelt og se flere bilder? Her kan du se presentasjonen vi har laget fra den idylliske plassen. 

Det går egentlig så det suser på Høgås. Det er mye folk i løypene, på hyttene og innom for å se på tomter. Det utvikles hele tiden nye tomter. Siden sist vi var oppom har det blitt solgt både hytte og tomter. Det har også vært oppe representanter for Hellevik Hus på befaring hos Torhild. Det kan gi nye spennende muligheter for å oppfylle hyttedrømmen i den vakre bygda vår. 

Torhild forteller:

–Nå er det fullt fokus på tomtesalg og å utvikle hyttefeltet videre. Det er stor interesse for hytte på Høgås. Vi håper å få startet opp på utviklingen av et nytt område av feltet i løpet av sommeren. 

– Tomteprisen ligger fra 600.000 kr ferdig grovplanert med vann, kloakk og vei.

Eldorado både vinter og sommer

Høgås er et paradis! Foto: Geir Daasvatn

– Det jobbes kontinuerlig med å utvikle og forbedre infrastrukturen, og gjøre Takåsen hyttefelt til et enda flottere område med et stort utvalg av tomter. Foruten det fantastiske vinterlandskapet og skiløypene som slynger seg rundt, har Høgås mye å by på resten av året også. Det er milevis med flotte turløyper og fantastisk natur, og Store Stangevatn egner seg ypperlig for fiske, bading og båtliv. Hvem kan ikke tenke seg en hytte på Høgås, smiler hun.

Det er fantastisk flott, ja rett og slett ganske så idyllisk, å sitte i solveggen og høre Torhild fortelle om planene videre. Det er veldig spennende, og vi aner muligheten for at det kan bli flere besøk hos den sympatiske utbyggeren.

Hytter og fritidsboliger er viktige for å kunne opprettholde det tilbudet som er i kommunen. Det gir ringvirkninger for flere millioner til lokale entreprenører, butikker og andre næringsdrivende. 

Vi gleder oss til å følge utviklingen i Takåsen hyttefelt på Høgås, og ønsker lykke til med arbeidet videre og ikke minst tomtesalget.

Les også mer om Takåsen hyttefelt og tomtene der på Finn.no

Del "Oppfyll hyttedrømmen i Takåsen hyttefelt på Høgås"