Vannvittig Moro festival Evje 20. juni 2012. Foto: Geir Daasvatn

Opplev Vannvittig Moro på Evje!

Hjertet midt i Agder byr inn til sommerfest for hele familien. Mulighetene er mange og opplevelsene unike den 14. juli i Evje og Hornnes. Når det skjer noe på Evje, ja da gjør hele bygda seg klare for fest. Flere av butikkene har Vannvittige tilbud, og sommersalget har startet hos mange.

Bli med på moroa! Tidenes sommerfest skjer førstkommende helg 13. og 14. juli. Ikke bare besøk Evje, men OPPLEV EVJE!

Mineralparken – Dinosaurer og mineraler

Vegard Hansson er veldig stolt av Yurtparken, det aller nyeste overnattingstilbudet i Mineralparken. Foto: Geir Daasvatn

En av de store attraksjonene i Evje og Hornnes finner vi på Auensneset i Hornnes. Mineralparken er nå inne i sin høysesong og har åpent alle dager. Her finner du varierte aktiviteter for store og små. En utrolig fint tilrettelagt badeplass med tilhørende strand kan også være aktuelt nå som gradestokken fort kan tippe 30 varmegrader. Her kan du bade, sole deg drive med vannleik eller ta en liten båttur i fantastiske omgivelser.

Vi kommer tilbake med mye mer om Mineralparken når bedriftspresentasjonen som er under arbeid blir ferdig.

Les mer om Mineralparken:

Vår artikkel om de nye yurtene i Mineralparken

Hjemmesiden til Mineralparken

Mineralparken på Facebook

Strand og bading

Hornnestangen

Mineralparken er ikke det eneste som kan friste på Hornnes den kommende uken. Det er meldt et fantastisk sommervær. Det kan rett og slett nesten bli nødvendig med et besøk på den nydelige stranda Tangen på Hornnes Camping. Her kan du bare slappe av i solsteiken, og innimellom når det er behov ta deg avkjølende dupp i Otra. Det er stor stas at vi har så mange muligheter til å nyte livet der vi trives best – hjemme i Evje og Hornnes.

Artikkelen fortsetter under bildet

Hornnestangen. Foto: Geir Daasvatn

Furuly friluftspark

Furuly friluftspark ligger sentralt på Evje i gangavstand fra Evje sentrum og Odden Camping. Om sommeren er det fine muligheter for lek, aktivitet og bading og strandliv her. Den vakre parken er opparbeidet med lekeapparater, skatepark, hinderløype, turstier og utescene av Evje og Hornnes kommune.

Artikkelen fortsetter under bildet

Den vakre Furuly friluftspark ved bredden av Otra. Foto: Geir Daasvatn

Fart og spenning

Vår artikkel om Go-Kartbanen Evje

Vår artikkel om Troll Aktiv

Natur, kultur og historie

Vår seksjon med turløyper og severdigheter i Evje og Hornnes og omegn

OpplevEvje kommer tilbake med daglige oppdateringer om alt som skjer under Vannvittig Moro hos TrollAktiv på Syrtveit 14. juli!

Del "Opplev Vannvittig Moro på Evje!"