Leif Jørgen er veldig fornøyd med at Evje og Hornnes kommune ser verdien i prosjektet han har tatt initiativ til. Foto: Geir Daasvatn

OpplevEvje kommer på besøk til deg!

Leif Jørgen Versland vil i løpet av tirsdag og onsdag denne uka prøve å besøke så mange av bedriftene i Evje og Hornnes som mulig. De vil vise og fortelle litt mer om hva som er tanken bak og hva som kan oppnås med bedriftsoversikten på OpplevEvje.no.

Det skjer mye i prosjektet vårt. Det er mange folk å snakke med, og mye praktisk som må ordnes. OpplevEvje begynner nå å få grunnmuren på plass. Et aksjeselskap er under registrering. Ny film fra Evje og Hornnes er bestilt. Vi gleder oss veldig til å kunne vise verden den vakre bygda vår i full blomst når sommeren melder sin ankomst.

Det er ingen hemmelighet at vi som jobber i prosjektet, er aktive i idrettslaget og har flere fotballag vi må følge opp med treninger og kamper, forteller prosjektleder Leif Jørgen. Skribent og hobbyfotograf Geir Daasvatn er – foruten å være trener for flere lag – også leder for hele fotballen og får en spesielt travel tid nå som Europris Vårcup snart skal gjennomføres på Evje. Jeg får 80-100 paller med nye varer på Europris Evje hver uke, og har også litt å henge fingrene, sier en ørlite granne stresset Leif Jørgen i det han haster avgårde på trening med sitt fine J-14 lag mandag ettermiddag.

Saken fortsetter under bildet

Vi treffer så mange trivelige mennesker når vi er rundt i bygda. Her Nina Kjetså på Kiwi Evje. Foto: Geir Daasvatn

Kommunens nye turistbrosjyre

Vi er så heldige at Evje og Hornnes kommune vil bruke OpplevEvje.no i sin turistbrosjyre! Jobben med å tegne flest mulig bedrifter på en aktiv pakke med informasjon og bilder blir derfor ekstra viktig, slik at besøkende kan finne mest mulig informasjon om det de lurer på på OpplevEvje.no.

Besøk i bedriftene

Leif Jørgen vil derfor i løpet av tirsdag og onsdag denne uka prøve å besøke så mange av bedriftene i Evje og Hornnes som mulig, for å vise og fortelle litt mer om hva vi tenker og ønsker å oppnå med en slik bedriftsoversikt.

Vi tar gjerne i mot informasjon – vi trenger hjelp!

Dette med oppføring og registrering av butikker og bedrifter i bedriftsregisteret tar mye tid. Vi er veldig glade for alle bedrifter som letter litt av arbeidet vårt med å sende den informasjonen vi trenger. Det samme gjelder både nyhetssaker og arrangementer dere måtte mene har en allmenn interesse. Vi ønsker å formidle alt det positive som skjer i bygda. Men vi er et lite «apparat», og trenger i perioder publikums gode hjelp! SAMMEN kan vi lage noe som er mye bedre enn det vi kan klare selv.

Masse spennende på gang

Det jobbes også med flere ting i prosjektet som ikke er like synlige riktig enda. Digitale markedsføringspakker, tur- og besøksmuligheter, turisme og mye annet spennende. Heia Evje & Hornnes!

 

 

Del "OpplevEvje kommer på besøk til deg!"