OpplevEvje.no: 25.000 sidevisninger i juni

Det var 25.080 sidevisninger på nettsida vår OpplevEvje.no i juni måned.

Dette viser at mange leser det vi skriver og legger ut på nettsida. Det er likevel en betydelig tilbakegang fra juni 2020, da vi oppnådde hele 36.956 sidevisninger. Tilbakegangen har en naturlig sammenheng med at vi er i ferd med å trappe ned på aktiviteten vår, og skriver færre nye saker. Med færre spennende saker er det også mindre sider å vise, og antall sidevisninger går rimeligvis ned.

Som statistikken viser, var det et enormt oppsving i antall sidevisninger i tida før og under Evjedagene. Da skreiv Leif Jørgen mange saker fra butikker og om handelen generelt. De sakene blei veldig mye lest. Ellers er det gjerne et oppsving på enkeltdager når vi publiserer noe nytt.

SE: Den aller mest leste artikkelen i juni

Siste året (juli 2020–juni 2021) har vi hatt 280.842 sidevisninger på nettsida. Det gir et gjennomsnitt på nesten 800 sidevisninger hver dag gjennom året. Den mest leste saken i løpet av det siste året har vært turartikkelen vår om Evje Mineralsti. 

Kommer sterkt tilbake – håper vi

Vi har skrevet litt i en tidligere artikkel om at vi av nødvendige grunner vil/må legge om aktiviteten i OpplevEvje nå. I en «mellomperiode» i sommer vil vi nok være mindre aktive på nettet enn vi har vært siden oppstarten i februar 2018. Men både jeg og Leif Jørgen har en del tanker om gøye ting vi kan skrive om videre framover. Så vi vil ikke legge ned nettsida vår, men heller bruke den på en annen måte hvis vi kan få det til. Kanskje kan vi etter en liten tenkepause klare å bli bedre enn  noen gang….?!

Følg med oss videre!

Hilsen Geir

 

 

Del "OpplevEvje.no: 25.000 sidevisninger i juni"