Mekk Evje hadde stor åpningsfest torsdag 24. juni. Foto: Geir Daasvatn

OpplevEvje.no: Knallstart på juli!

På de seks første dagene i juli har det vært 7.828 sidevisninger på nettsida vår OpplevEvje.no.

Det gir et gjennomsnitt pr. dag på 1.305 sidevisninger. Til sammenlikning var gjennomsnittet for hele juni 836 sidevisninger pr. dag.

De to mest leste sakene på OpplevEvje.no så langt i juli er:

Deler på Facebook

Vi deler sakene vi skriver på nettsida på Facebook for å oppnå størst mulig rekkevidde. På Facebook har disse to sakene denne rekkevidden pr. 7. juli:

  • Nyetableringen på rad og rekke – 3294 personer nådd
  • Nye attraktive leiligheter og næringsareal midt i den travle miljøgata i Evje sentrum – 3299 personer nådd

At et Facebookinnlegg er nådd frem til en person, betyr «bare» at den er sett av denne personen minst én gang. Alle som ser saken på Facebook, åpner naturligvis ikke lenken og leser hele saken. Men med en bra rekkevidde på Facebook, og mange som ser saken, øker selvsagt også sjansen for at flere faktisk leser artikkelen. Det blir litt som overskriftene i en avis. Så vi legger en del arbeid i å ha en oppdatert og aktuell Facebookside også.

Leif Jørgen skriver om næringsliv og handel

Det er Leif Jørgen Versland som har skrevet de to populære sakene fra næringslivet på Evje. Han lager de aller fleste av denne type saker. Jeg, Geir Daasvatn, skriver meir om turmuligheter i nærmiljøet, attraksjoner i bygda og andre ting å oppleve.

Ellers er det nok en del som oppfatter oss som en nyhetsside. Det er vi altså IKKE. Vårt mål er å skrive – med en utpreget positiv vinkling – om noe av det som skjer og det du kan oppleve og være med på i heimbygda vår. Vi har verken ressurser eller ønske om å lage en nyhetsavis, som i tilfelle måtte ta mål av seg om å dekke alle deler av bygdelivet på godt og vondt.

Vi klarer nok ikke å holde det samme trykket med nye artikler gjennom hele juli. Men det er uansett veldig gøy å registrere at sakene vi lager blir lest av mange, og at vi dermed har litt igjen for arbeidet med å holde nettsida gående og i god form.

Bli gjerne med oss videre!

Rita Flottorp sin humørfylte sommerlogo, som vi er så heldige å ha fått lov il å bruke gjennom sommeren.
Del "OpplevEvje.no: Knallstart på juli!"