Vi kan være takknemlige for at vi bor i et veldig ressurssterkt land, og ei god bygd. Foto: Geir Daasvatn

OpplevEvje: Normal drift fra 1. august

Slik vi har meldt tidligere, går vi i OpplevEvje tilbake til normal drift fra 1. august. Fra samme dato forsvinner derfor alle gratisannonsene fra nettsida.

Tilbudet om gratis annonse var forsøk på en liten håndstrekning – et ørlite bidrag i den store dugnaden – i den første koronatiden. Koronatid er det dessverre enda. Men driften har for de aller fleste forretninger og bedrifter i Evje & Hornnes normalisert seg og vel så det. Det er ikke lenger noe stort behov for tjenesten, og vi selv må også på et tidspunkt begynne å ta oss litt betalt for tjenester som dette.

For oss har det vært en stor glede å ha alle disse fine annonsene på nettsida vår. De har vært med på å gi sida mer liv, og har også gitt oss mulighet til å teste ut ulike løsninger for hvordan annonsering rent teknisk kan skje på sida.

Vi kan se av vårt telleverk på nettsida at mange av annonsene er klikket mye på, og at det totale antallet visninger er enormt. Det dreier seg alt i alt om over 3,6 millioner visninger. Så vi håper dette tilbudet har vært litt positivt for annonsørene også.

 

Del "OpplevEvje: Normal drift fra 1. august"