Power Evje var en av de første butikkene som ble med i vår butikkoversikt, tilbake i februar 2018. Her er det Isaac Daasnes og Tomas Fredriksen som holder skansen. Foto: Geir Daasvatn

Power Evje: Trivelig avslutning på et spesielt år

Isaac Daasnes (t.v.) og Tomas Fredriksen på Power Evje da vi besøkte den fine butikken i sommer. Arkivfoto: Geir Daasvatn

Vi har vært innom guttene på Power Evje for å oppsummere litt av året og høre hvordan julehandelen har vært.

Vi skal ikke oppsummere hele året her og nå, for vi har også tidligere hatt et lite besøk hos dem. Vil du vite mer om første halvåret hos Power, anbefaler vi et titt på den saken.

Vil du generelt bare vite mer om bedriften, kan du lese mer i presentasjonen i vårt butikkregister. 

Men så tilbake til jul. Butikken har hatt en helt sentral betydning for årets julegate på Evje. De inngikk tidlig avtale med julehuskongen Kjell Rune Strømstad om levering av lys til hans prosjekter. Selv om det ikke ble julehus på Hornnes, har ikke den sympatiske karen hatt lite å gjøre. Han hadde også med seg julelys fra Evje for å pynte Sørlandsbadet i Lyngdal.

Men først og fremst vil vi takke Kjell Rune for jobben han har gjort rundt forbi på Evje. Evje sentrum har aldri vært finere, og vi har til og med fått vårt eget julehotell i bygda.

– Det er klart vi merker betydningen av dette samarbeidet med Kjell Rune. Vi har mangedoblet salget av julebelysning. Til neste år vil vi også utvide sortimentet enda mer, slik at utvalget blir enda bedre. Det har vært veldig moro, forteller Magne Olsen.

Vi har tidligere laget en sak om det spennende samarbeidet.

Julehandelen har vært bra

Magne og hans kompanjong Tomas Fredriksen forteller oss at det nok er en del harde pakker under juletrærne på Evje og omegn. Det har vært travle dager i desember også, og det har gått unna med alt fra spillkonsoller, telefoner og ipader osv. Foruten alt du trenger til kjøkken, hjem og kontor, har de utrolig mye av tekniske duppeditter som er populære blant dagens unge voksne.

Vi beveger oss sakte men sikkert ut av forretningen. De har viktigere mennesker å snakke med, nemlig kundene! De rekker å slenge med en liten oppfordring. De ønsker nemlig å ønske alle sine kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år.

Del "Power Evje: Trivelig avslutning på et spesielt år"