Sjekk ut annonsene på OpplevEvje.no!

Vi er et knøttlite apparat i vårt lille prosjekt. Men vi synes selv vi har levert ganske bra, og formidlet mye positivt fra bygda vår de årene vi har holdt på. Som vi kunne melde tidligere i uken, er det en betydelig trafikk inn til siden vår nå. Dette gir muligheter for flere bedrifter til å nå ut med sine tilbud.

Vil du lese mer om trafikken og arbeidsfordelingen i prosjektet vårt kan du gjøre det her.

Vi har investert i en annonsemodul og en programvare som gjør at vi kan sende ut mail til våre kunder og tilby annonsering på våre plattformer. Det er ikke noe vi aktivt har løpt rundt og solgt til bedrifter, men har hatt informasjonen om på vår nettside. Nå er det kommet inn litt annonser, og vi synes vår mann Inge Fredriksen har gjort en formidabel jobb for de som har bestilt. Annonsene rullerer på OpplevEvje.no, og vi synes selv de er med på å gjøre nettsiden enda flottere.

Formidling av tilbud ved store arrangementer i handelsstanden

Muligheten er der, og vi vil selvsagt komme med tilbud til bedriftene med jevne mellomrom. Det er i første omgang tenkt å rette seg mot de arrangementene som Evje Handel og Serviceforening gjennomfører. Det er ofte er da butikkene har spesielle tilbud de vil formidle.

Vi ønsker selvsagt også andre velkommen til å annonsere for sin virksomhet gjennom hele året, om det er noen som ønsker en slik avtale. Vi er ganske sikre på at vi har annonsepriser som er blant de laveste i landet. Annonsene er ikke der for at OpplevEvje AS skal tjene store penger på andres bekostning, men som et supplement som kan være med å gi rom for å videreutvikle produktene våre og holde liv i prosjektet. Så synes vi dessuten at siden og sakene vi lager blir finere med innslag av lokale bedrifter som vil vise seg frem. Vi har statistikk som viser at annonsene vil bli sett av flere tusen ulike lesere.

Gladsaker fra julehandelen

Det er for øvrig ikke så mange store krumspring å melde om akkurat nå. Vi har fokus på å formidle alt det gøye som skjer i butikkene nå i jula.  Men vi jobber kontinuerlig med små endringer og forbedringer på nettsiden vår. Vi har også utvidet med et eget punkt om Setesdal, som vi tenker å prøve å utvikle videre.

En stor takk til alle som synes arbeidet vårt er gøy å følge. Det gir oss mot og motivasjon til å fortsette enda litt til 😊

Del "Sjekk ut annonsene på OpplevEvje.no!"