Spennende i Evjemoen Næringspark

Vi har igjen vært på vift for å sjekke ut hva som skjer i kommunen. Denne gangen gikk turen innom driftsleder i Evjemoen Næringspark, Tore Tveit. Det er utrolig mye spennende som skjer på Evjemoen for tida, og vi var spente på å høre hva Næringsparken tenker om Evje og Hornnes kommune i 2019.

– Vi legger bak oss et kjempebra år, forteller Tore. Det etableres nye næringer på plassen, og vi har hatt stor pågang på salg av tomter på Evjemoen i 2018. Nå jobber vi med å kunne klargjøre flere tomter for salg i 2019. Det er utrolig spennende å være en del av dette. Evje og Hornnes om fem år, vil være betydelig større på næring enn det vi ser i dag.

Festivalområdet Evjemoen

Evjemoen har en unik plassering. Selve festivalområdet ligger omtrent midt i bildet. Foto: Geir Daasvatn

Hovedgrunnen til at vi startet 2019 på Evjemoen hos Tore, er alt av aktiviteter som skapes der i form av festivaler, treff og andre typer arrangementer. Vi vet at det skal satses mye nå på å gjøre Evjemoen enda mer attraktiv, for å få enda flere til å legge sine arrangementer til Evje og Hornnes.

– Vi har allerede et området som er skreddersydd alle typer sammenkomster. Vi må bare promotere det på en enda bedre måte for å få flere til å oppdage hvor greit det er her, forteller Tore.

Han kan også røpe at han har allerede har booket inn åtte store treff og festivaler for 2019. Det jobbes fortsatt med et par til. Så det vil fort bli 10-12 arrangementer som vil dra hundrevis og i noen tilfeller tusenvis av besøkende til bygda i løpet av året som kommer. Dette er kjempespennende, og gode nyheter for alle som driver med salg av varer og tjenester. Naturligvis og Landsskytterstevnet er de desidert største arrangementene, og vil kreve mye av mannskapet som skal jobbe med dette.

Vi i OpplevEvje har fått gleden av å bli hanket inn for å lage et litt tydeligere bilde av hva som kan tilbys på Evjemoen, og kanskje få spredt det ut til litt flere aktuelle kunder. Det vil i løpet av kort tid komme en aldri så liten video, og en digital fremstilling av Evjemoen festivalområde, som vi håper Evjemoen Næringspark kan benytte seg av for å skape en større interesse for tilstelninger i Hjertet i Agder.

Den naturlige arrangøren i Agder

Sentralt plassert i Evje og Hornnes kommune finner du altså Evjemoen festivalområde. Her er det opparbeidet et stort område som passer alle typer arrangementer. Beliggenheten er unik, plassert midt i Agder, en liten times kjøretur nord for Kristiansand og bare litt lenger fra Arendal.

Festivalområdet har svært gode fasiliteter til å gjennomføre alt av små og store arrangementer. Det er kort vei fra avkjøringen fra Riksvei 9, og gangavstand til handelsparken på Verksmoen og Evje sentrum. Stedet har god infrastruktur tilpasset store festivaler, og det har blant annet vært brukt til Landsskytterstevne, landbruksmessen Naturligvis, Sørlandsgaloppen, MC- og caravantreff, countryfestivaler, konserter, hundetreff, messer, stevner og konferanser.

Den nye scenen er perfekt både for fremadstormende unge band og mer etablerte stjerner! Foto: Geir Daasvatn

Festivalområdet har egen opparbeidet scene. Det er tilrettelagt med stort telt, som gjør at store folkemengder kan flyttes inn under tak om det skulle være nødvendig.

Unike overnattingsmuligheter

Stevneplassen er stor, men er delt opp i større og mindre enheter tilrettelagt for camping. Totalt er det plass til ca. 650 boenheter (bobiler og campingvogner). Det er tilrettelagt med mange strømpunkter. Det finnes også muligheter til å legge ut mange flere strømpunkter ved behov. På stevneplassen er det fem sanitærbygg med toalett og vaskemuligheter.  Det finnes ett større dusjbygg med to avdelinger. Det er 16 dusjer i hver avdeling.  Det finnes også et eget tømmested for portable toaletter fra bobil og campingvogn.

Den gamle offisersmessa på Evjemoen. Dette eventyrslottet står til din disposisjon om du ønsker å legge ditt arrangement til Evjemoen festivalområde. Foto: Geir Daasvatn

Det er egne bygg tilknyttet festivalcampen. Hovedhuset på området består av to store stuer, kjøkken, kontor og hele 17 soverom. Her er det romslige enkeltrom, tomannsrom og tremannsrom med høy standard og egne nøkler. Det er opparbeidet uteareal, med flott beliggenhet ut mot elva Otra som renner forbi like ved.

Det er varmepumper, gratis wifi, fiber, og fire flotte bad med dusj og toalett. 

Evjemoen er som mange vet en gammel militærleir, og har i dag mannskapsbrakke med overnattingsplass for opptil 190 personer. Her er det inndelt i to- og firemannsrom.

Rimelige priser og stor fleksibilitet

Evjemoen Næringspark har lang erfaring og kompetanse på gjennomføring og tilrettelegging av arrangementer.

– Vi ønsker mest mulig aktivitet i området, og kan tilby unike muligheter til svært konkurransedyktige pris, forteller Tore entusiastisk. Vi avtaler pris direkte med utleier for hvert arrangement, med utgangspunkt i kundens ønsker og behov. Du trenger egentlig bare å møte opp på avtalt dato til ferdig rigget område, smiler han.

– Det er også mulighet for å formidle servering av mat og drikke til arrangementene gjennom oss.

Kontakt Tore Tveit på tlf. 984 41 890 for mer informasjon eller booking.

Evje og Hornnes – Hjertet i Agder

Evje sentrum. Foto: Geir Daasvatn

Evje er kjent som handelssenteret i regionen, og er inngangsporten til Setesdal. Handelssenteret er omgitt av fantastisk natur, og det er kort avstand til varierte aktiviteter og opplevelser utenfor festivalområdet. Her finner du et bredt og variert utvalg av butikker, aktiviteter, varer og tjenester. Evje-butikkene er kjent for en unik atmosfære med god service, stort utvalg, fleksible og hjelpsomme mennesker som ønsker at besøkende i bygda skal trives. Ved store arrangementer utvider flere butikker og attraksjoner åpningstidene, og skaper spesielle aktiviteter.

Mange fornøyde kunder

– En infrastruktur du ikke finner maken til

– Fantastisk beliggenhet, her har de alt.

– Sentralt for alle medlemmene fra øst til vest.

– Gangavstand til alt som skjer.

– Aldri noe som ikke kan ordnes på Evjemoen.

– Utrolig service fra utleier, hjelper med alt.

– Her kommer vi igjen og igjen.

Dette er bare noen få tilbakemeldinger vi har fått etter å ha pratet med ulike arrangører som har vært på Evjemoen.

Vi ønsker Tore og resten av gjengen i Evjemoen Næringspark lykke til med det viktige arbeidet i 2019. Vi gleder oss stort til å formidle så mye som mulig av det som skjer!

Les masse mer om Evjemoen Næringspark i vår bedriftspresentasjon

Del "Spennende i Evjemoen Næringspark"