Ta julehandelen i butikken som har alt

Det var stor aktivitet og kunder i alle aldre da vi forleden var innom Sigrunn Håland og Solveig Eiken hos Norli i Evje sentrum. Stemningen var på topp, og latteren runget i veggene. Det er en helt spesiell og trivelig stemning i butikken til de blide damene.

Hos Norli finner du nå alt du trenger til jul. Det høres kanskje litt pompøst ut, men er ikke langt fra sannheten. Her er det gaver til store og små, alt til innpakning, julekort og en masse gøy julenips som man ikke finner andre steder.

Bredt sortiment og godt utvalg

Vi har tidligere vært på besøk og laget litt om det imponerende sortimentet til damene på Norli. Vi skal ikke gjenta oss selv så mye, for den saken kan du lese i sin helhet her.

Det som kan være verdt å nevne er at foruten godt utvalg i bøker, skrivesaker og leker har de en stor satsing på spill og puslespill denne jula. De har kampanje og har hele 40 % rabatt på alle spill og puslespill frem til jul. Slik som desember har vært i været til nå, er jo dette noe enhver familie kunne benyttet seg av. Vi har stor tro på at alle kan finne en julegave eller tre inne på Norli denne jula.

Damene oser kompetanse innen sine varegrupper. De hjelper også mer enn gjerne dersom det er kunder som kommer inn og skal ha gave til noen, men ikke helt vet hva.

Damene har åpent til kl. 18.00 torsdager og fredager frem mot jul. De har også åpent til klokken 16.00 på lørdager. De har dessuten planer om å utvide åpningstidene enda mer når vi nærmer oss jul.

– Det er ikke helt bestemt enda, men vi ser for oss at siste helgen før jul og i uke 52 blir langåpent hver dag, forteller Sigrunn oss.

Hvilke dager som blir til kl. 18.00 og hvilke dager som blir til kl. 20.00 kan du finne ut ved å følge Norli på deres facebookside.

Vi ønsker de hyggelige og sympatiske damene lykke til med julehandelen og innspurten av 2020!

Del "Ta julehandelen i butikken som har alt"