Odden Camping 11. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

Trofaste campere: – Vi kommer igjen!

Vi har snakket med noen jeg kjenner godt fra min tid i Europris. De er glade i de lokale butikkene, og kjenner Evje godt. De har nærmest hatt Evje som sitt andre hjem de siste åtte årene.

– Evje er mitt andre hjem; det er der vi koser oss i helger, høytider og ferier, forteller Anne Grete Stråbø Pedersen. Ektemannen Jan Aage Stråbø Pedersen nikker anerkjennende og skryter av miljøet, atmosfæren og servicen på Evje. Ja, vi savner Evje og menneskene der!

Nå er de altså ikke velkommen lengre, av hensyn til smittevern og restriksjoner.

Jan Aage er selv i risikogruppen pga nedsatt lungekapasitet. Så han har stor respekt for hva som skjer.

– Jeg tar forhåndsregler, men vi har heller ikke panikk. Vi har skogen hjemme og kan bevege oss fritt der. Påsken pleier å være en hyggelig høytid på Odden Camping. Dessverre blir det ikke slik i år. Men jeg gleder meg til å komme opp igjen, for vi kommer tilbake.

Det trivelige ekteparet framhever en hyggelig lokalbefolkning, stort utvalg av butikker, spisesteder og tjenester. Ikke minst har de havnet på en sentral campingplass med flotte fasiliteter.

Du kan lese mer om Odden etter et besøk vi hadde for en tid siden. 

Det blir nok ikke kaos i trafikken på Evje i påsken i år. Foto: Geir Daasvatn

Det er en spesiell situasjon i verden. Påsken står snart for tur. Det blir nok ikke kaos i veikryssene og på parkeringsplassene denne gang. Det vil ikke koke på samme måte i butikkene. Bygda har ikke noe utested å gå til siden Aases er stengt pga restriksjoner. Det sosiale livet må settes litt på vent, og bedrifter går glipp av en utrolig viktig periode i forhold til inntjening. Jeg tenker allerede; hva skjer med sommeren?

Det som er gledelig oppi all usikkerheten er at de som velger å besøke oss, ja de savner virkelig muligheten til å komme til Evje. De garanterer alle sammen at de kommer tilbake så fort de kan. Det setter vi selvsagt umåtelig pris på.

Del "Trofaste campere: – Vi kommer igjen!"