Alle Tiders butikk!

Alle Tiders butikk!

Vi har igjen hatt gleden av å besøke en av de driftige damene som driver butikk i Evje og Hornnes. Denne gangen gikk turen innom Anne Kile Larsen på Alle Tiders i Sentrumsbygget, for en oppføring i bedrifts- og butikkregisteret vårt.

Under vårt lille besøk får vi virkelig innblikk i hvor variert kundegruppe Alle Tiders har. Det er både kvinner og menn i alle aldre innom hos damene mens vi er i lokalet. Bakgrunnen for denne variasjonen har selvsagt mye med utvalget å gjøre. I første etasje bugner det av fargerike høstnyheter til damer, mens en liten tur ned trappen fører deg ned i Lekekjelleren og et eldorado for de minste. Du kan lese mye mer om utvalget og mulighetene hos Alle Tiders i bedriftspresentasjonen som kommer om kort tid.

Anne overtok i 2006

Alle Tiders bugner nå av høstens moter i nydelige farger. Foto: Geir Daasvatn

Det er en positiv og optimistisk innehaver som smilende tar i mot det utsendte apparatet fra OpplevEvje. Anne Kile Larsen har jobbet i butikken siden år 2000. Da var det Tor Idar Lund som drev butikk her. Anne overtok forretningen i 2006, og har nå totalansvar for alt av drift og innkjøp. Hun har flere ansatte som har lang fartstid i butikken, og hun har overlatt ansvar for innkjøp og drift av Lekekjelleren til Marit Odderstøl.

– Lekekjelleren har fulgt butikken helt siden åpningen, mens vi her i første etasje har drevet med litt av hvert, forteller Anne. Det begynte med gaver, interiør og barneklær, mens vi nå har fokus på dameklær. Vi kan tilby litt ekstra fint hverdagstøy fra et stort utvalg skandinaviske leverandører, som tilbyr det lille ekstra av veldig god kvalitet. Det er variert sortiment til alle som liker å pynte seg litt i hverdagen.

Fokus på dameklær

Det er klær til de fleste aldersgrupper fra størrelse 34 til 52. Men Anne forteller oss at hovedtyngden av de handlende er fra 25 år og oppover. Etter hun bestemte seg for å avvikle barnetøy har hun renovert og fornyet butikken. Ny disk, maling og mer lys gjør at butikken fremstår oversiktlig, moderne og veldig innbydende.

– Jeg trives veldig godt i butikken, og det er kjempegøy å drive med kjøp og salg. Det er en livsstil som jeg har det utrolig bra med. Jeg vil fortsette med dette så lenge helsen holder. Vi har mye faste kunder som kommer fra oppover dalen, Kristiansand og Stavanger. Det er stas når de tar turen fra de store byene for å legge handelen her hos oss på Evje.

Det er en lun og trivelig atmosfære i butikken. Foto: Geir Daasvatn

Anne er offensiv i forhold til nyetableringene og utviklingen som har vært i sentrum. Det har vært veldig positivt for Evje og også for Alle Tiders, forteller den engasjerte sjefen. Hun er full av pågangsmot og nye idèer for bedriften og Evje som handelssenter. Alt i morgen onsdag 10. oktober iverksettes én av disse idéene. Da arrangerer Alle Tiders sammen med Sjarm, Randi Frisør, Natasha´s Naildesign og Unik «Trendkveld» med moteoppvisning på Dølen Hotel. Norli Evje er også med på opplegget. Du kan lese masse mer om det arrangementet her.

Flinke på sosiale medier

Alle Tiders er aktive på sosiale medier med å vise produkter og by på seg selv. Vi anbefaler alle å ta en kikk på butikkens Facebookside og deres Instagram-konto. Anne forteller oss at responsen er veldig god på disse plattformene, og det skjer nesten umiddelbart noe i butikken etter de har lagt ut bilder.

Det er for Anne og damene på Alle Tiders som for resten av Evje og Hornnes. Det er veldig mange tilreisende som bruker butikken. Ferier og helgene er de tidene med flest besøkende og mest omsetning. Det er ikke vanskelig å merke den unike servicen som Evje er så kjent for også hos Alle Tiders. Atmosfæren er god, og produktkunnskapen og den personlige oppfølgingen av kunden er av ypperste klasse.

Vi smiler bredt når vi forlater damene, og gleder oss veldig til å følge med på alt det spennende som er på gang i Sentrumsbygget.

Del "Alle Tiders butikk!"