Beautiful blond hair woman relaxing the park on beautiful autumn day.She rising her arms up and looking to the sky.

Moteshow på Dølen!

Onsdag kveld kl. 19:00 er det Trendkveld og stor moteoppvisning på Dølen Hotel med Alle Tiders, Sjarm Evje, Natasha´s Naildesign, Randi Frisør, Unik og Norli Evje.

Inspirert av supertorsdagen

Damene på Alle Tiders, Marit Odderstøl, Rigmor Kjetså og innehaver Anne Kile Larsen, er mer enn klare for en strålende aften på Dølen Hotel. Foto: Geir Daasvatn

Når vi først var innom hos Alle Tiders i går, måtte vi jo prøve å finne ut litt mer om hva som egentlig var på gang på Dølen Hotel onsdag. Innehaver av Alle Tiders, Anne Kile Larsen, forteller oss at de for flere år siden har hatt et lignende arrangement på Furuly – med stor suksess. Etter at damene i Sentrumsbygget laget  supertorsdag for litt siden, ble de inspirert til å fortsette samarbeidet for å øke aktiviteten i sentrum.

– Det var mange positive tilbakemeldinger fra kundene, så dette ønsker vi å bygge videre og utvikle enda mer, sier Anne.

Nå er det det tradisjonsrik Dølen Hotel som er vertskap for den spesielle kundekvelden. Det blir moteshow med mannekenger for å vise frem høstens nyheter av klær fra Alle Tiders og Sjarm. Sjarm har jo et bredt sortiment med herretøy, sko og ulikt tilbehør som de også vil ha fokus på og vise frem. Her vil du finne mange spennende nyheter, og få innblikk i trender, med klær, negler, frisyrer, bøker, og mye flott fra Unik. Her kan du få et unikt innblikk i hva som rører seg i lokalmarkedet, og mulighetene for å vinne flotte gevinster fra flere av bedriftene.

Damene lover også spesielle tilbud på butikkene dagen etter for de som har vært på arrangementet.

«Konkurrenter» kan godt samarbeide!

Siren og Janette på Sjarm er også klare. Foto: Privat

De forteller oss at det har vært en stor jobb med forberedelsene, men alle gleder seg veldig og håper på godt oppmøte. Selv om noen av butikkene driver i samme bransje, er de ikke bekymret for å konkurrere med hverandre. De er tydelige på at bedriftene komplementerer hverandre på en god måte, og gir kunden et enda større og bedre tilbud når de finner på noe sammen.

– Vi garanterer god stemning, med lett servering og mye moro, forsikrer de entusiastiske damene.

Butikkene som er med

Hvilke forretninger som skal være med på Trendkvelden, og hvilke påfunn de har planer om, kan du se masse mer om på butikkenes egne Facebooksider.

Randi Salong skal pynte opp modellene etter alle frisørkunstens regler. Foto: Privat

Vi har nevnt Sjarm. Vil du vite mer om Sjarm Evje sitt sortiment, kan du lese om det i butikkoppføringen vår. Så henviser vi til butikkens egen Facebookside for mer informasjon.

Alle Tiders er med og viser sitt flott utvalg. Vil du vite mer om Alle Tiders kan du lese om vårt besøk der her  eller sjekke ut butikkens Facebookside.

Det skal sminkes og stelles hår på de flotte mannekengene som skal vise seg frem! Dette arbeidet er det Randi Salong som står for. De er også en del av damene som arrangerer denne gladsaken. Du kan lese mer om salongen på deres Facebookside.

 

Natasha er med i teamet! Foto: Privat

Lokalisert sammen med Randi Salong finner du Natasha’s Naildesign, som også vil være med på festen. Vil du vite mer om Natasha og hennes virksomhet så kan du se det her. Eller du kan sjekke ut Facebooksiden hennes for å se mer om hva hun kan tilby av produkter og tjenester.

Det er ikke skikkelig høst uten litt innekos og en god bok. Hvilke lesestoff som anbefales i disse dager får du helt sikkert innspill på fra de blide damene på Norli Evje.

Den siste deltakeren vi har fått bekreftet nå er Unik. De har en helt spesiell butikk, og gjør et fantastisk arbeid for lokalsamfunnet og menneskene som bor her. Men ikke bare er de gode med mennesker, de er også flinke til å kjøpe inn og lage produkter som passer til de fleste hjem. Les mer om Unik på Facebooksiden deres.

Musikk i prosjektlederens ører!

Else på Dølen stiller velvillig sine pene lokaler til disposisjon for arrangementet. Foto: Privat

«Samarbeid gir vekst», er et mantra for prosjektlederen i OpplevEvje, Leif Jørgen Versland. Det er som musikk i hans ører når vi er rundt i butikkene og får høre mer om det fine samarbeidet damene i Sentrumsbygget planlegger.

– Jeg synes det kjempegøy at det er samarbeid mellom flere av butikkene. Det skaper engasjement og større aktivitet. Jeg håper vi kan videreutvikle dette fremover, og skape positive opplevelser for de som handler her. Forhåpentligvis vil flere melde seg på og skape enda flere handledager i bygda. Når vi også får mange med i bedriftsregisteret vårt på OpplevEvje.no, og får utviklet prosjektet videre, kan vi bidra med en unik samlet markedsføring gjennom vår plattform.

Nå er Versland kommet i siget, og er knapt til å stanse:

Styrken til Evje og Hornnes som handelssenter er den store variasjonen av nisjebutikker som du nesten ikke finner makan til andre steder. Vi er unike og med godt samarbeid vil Evje kunne være godt rustet i kampen mot netthandel og store kjøpesenter. Vi er sterkere og mer attraktive sammen, enn om alle skal jobbe hver for seg. Vi er faktisk veldig gode til mye på Evje! Men vi har en del å gå på når det kommer til å koordinere og synliggjøre for resten av verden hvor fabelaktig det er på Evje. Fremtiden former seg ikke selv, vi må skape den sammen! forteller den oppglødde kvindølen og butikksjefen På Europris Evje som GARANTERER at han blir å finne på Dølen denne kvelden.

Vi i OpplevEvje gleder oss veldig over det som skal skje på Dølen Hotel i morgen, og håper det blir en kjempesuksess som kan gjentas.

Del "Moteshow på Dølen!"