Bedriftsoversikten: Går over til 1-årsavtaler

Vi har nå over 50 butikker og bedrifter i vår bedriftsoversikt. Det er stas! Fram til nå har vi operert med 3 års varighet på avtalene, for å få litt forutsigbarhet i driften. Vi endrer nå dette til 1 år.
  • I disse koronatidene er det meste usikkert om den nærmeste fremtiden, både for bedriftene og oss. Vi tenker derfor at det kan være greiere for alle parter å inngå avtalene for bare 1 år om gangen, ihvertfall i en periode fremover. Så binder butikken eller bedriften seg bare til en «investering» på 5.000 kr i første omgang, og ikke 15.000 slik det har vært hittil.
  • Et annet viktig moment er at bedriften da enkelt kan avslutte avtaleforholdet, om nytten ikke svarer til forventningen.
  • Du kan lese mer om innholdet i standard-avtalen her. Kanskje du blir fristet til å få med din butikk eller bedrift også!
  • Om bedrifter som i dag har en 3-årsavtale ønsker å bytte den ut med en 1-årsavtale, er det helt i orden for oss. Da er det bare å ta kontakt, så skriver vi ut en ny avtale med 1 års varighet.
Power Evje var en av de første butikkene som ble med i vår butikkoversikt, tilbake i februar 2018. Her er det Isaac Daasnes og Tomas Fredriksen som holder skansen. Foto: Geir Daasvatn
Del "Bedriftsoversikten: Går over til 1-årsavtaler"