Vi traff Asbjørn Vittali, Søren Pedersen og Piotr Kuzmicki i Vittali Idustriservice da vi besøkte bedriften i slutten av oktober 2020. Artikkelen etter det besøket er blant de mest leste i januar. Foto: Geir Daasvatn

Bra lesertall på OpplevEvje.no i januar

Nettsida vår OpplevEvje.no hadde en oppgang i lesertallene på rundt 30 % i januar 2021, sammenlignet med samme måned i 2020.

De nøyaktige tallene er slik:

  • Antall sidevisninger januar 2021: 21 412
  • Antall sidevisninger januar 2020: 16 258

Det er en oppgang i antall sidevisninger med 31 %. Oppgangen i januar føyer seg inn i den generelle trenden, som viser en stor oppgang i lesertallene fra 2019 til 2020. Det kan du lese mer om i en egen artikkel vi laget ved årsskiftet. Den positive utviklingen i lesertallene siste år vil vi selvsagt prøve å opprettholde videre i 2021. Det krever mye arbeid. Men tallene nå for januar 2021 viser at vi er kommet godt i gang med jobben.

De mest leste artiklene i januar 2021

Tallene er ikke direkte sammenlignbare, da artiklene er publiserte på ulike dager i januar. En artikkel som er publisert sent i måneden, har færre dager til å bli lest innen måneden er slutt. Men oversikten gir en god indikasjon på hva slags saker dere lesere oftest klikker dere inn på.

Flest lesere om sommeren – gøye saker HELE året!

Det er stas at mange og stadig flere klikker seg inn på nettsida vår. Men januar er en litt stille måned i handelssenteret Evje. De høyeste lesertallene har vi normalt i juli, når bygda vår syder av sommergjester og stor aktivitet i alle ledd. Da stiger antall sidevisninger til opp mot det dobbelte. Vi skal stå på det beste vi klarer, slik at dere lesere kan finne noe gøy eller interessant å lese HELE ÅRET!

 

 

Del "Bra lesertall på OpplevEvje.no i januar"