Oddvar Øyulvstad 6. desember 2019. Foto: Geir Daasvatn

Bygger´n Evje – service i toppklasse

Vi var i løpet av kort tid før jul på besøk hos Byggfirma Vegard Hodne og Happy Hundesenter på Tønnesland. Det de hadde felles, var at de var fulle av beundring for servicen de alltid får på Bygger´n på Evje.

Vi har jo tidligere vært innom noen korte turer til de blide herrene Oddvar Øyulvstad og Tormod Flystveit på Verksmoen. Nå måtte vi sette av ekstra god tid, for å få et bedre innblikk i hvilke produkter de tilbyr og hva de egentlig gjør for å få så fornøyde kunder. Vi er også positive, og håper å ha bedriften på plass i bedriftsoversikten vår når formalitetene er avklart.

Bredt sortiment og mange skjulte perler

Det er et enormt sortiment i butikken. Dette avanserte «månelandingsfartøyet» husker ikke vi OpplevEvje-gutta navnet på ei gang…
Foto: Geir Daasvatn

Vi har som sagt flere ganger vært innom Bygger´n, og Leif Jørgen har nesten daglig kjørt forbi de siste ni årene til sin jobb som butikksjef på Europris Evje. Lite visste han om hvilket enormt utvalg og muligheter som er innforbi portene til byggevarebedriften på Verksmoen. Vi er som kjent ikke så teknisk begavet noen av oss, og vi beveger oss inn på et noe ukjent marked, når vi nå skal prøve å beskrive noen av mulighetene som er på Bygger´n. Vi finner mye verktøy, ventilasjon, maling, malingstilbehør, mørtel og mureverktøy, skruer og beslag, festemateriell og kroker, vinkler, lakk, olje, lim, fuge, el-verktøy og alt av tenkelig tilbehør, kompressorer, vedkløyver, vinduer, dører, ovner, ovnstilbehør og en masse annet spennende innenfor en rekke områder man ikke skulle tro. Her er det mye nyttig til både bygging, camping, hytte og mye mer.

Det er ikke bare det som kan sees med det blotte øye som kan kjøpes hos Bygger´n på Evje. De har tusenvis av sider med bestillingsvarer på nett, med kort leveringstid. Det er en unik mulighet som mange helt sikkert ikke tenker på.

– Vi har bestillingsvarer og leverer til hele Sørlandet. Vi er også heldige og har en del av netthandelen som bare øker i vår bransje som i de fleste andre, forklarer Oddvar.

Det viktigste budskapet vi kan ta med oss fra de handy karene ut til potensielle kunder er:

Om ikke du ser produktet i hylla; ikke være redd for å spørre. Vi ordner det meste. Vi har mange bestillinger som er skreddersydde ut fra kundens behov.

De to karene er nå blitt skikkelig varme i trøya:

– Vi lurer alltid på hva kunden skal bruke produktene til, for å kunne tilby vår kompetanse og service. Vi kan gi tips og innspill, så kunden får et bedre sluttprodukt.

Vi prøver å grave litt mer for å finne ut hva som egentlig er forskjellen. Hvorfor er kundene hos Bygger´n på Verksmoen så fornøyde? Vi ble selv vitne til en venndøl som var innom for å få dekket sine behov. Det oser kompetanse og service i kundekontakten.

Vi er opptatte av å se kunden, og å løse utfordringer hun eller han opplever på en rask og smidig måte.

Tormod Flystveit er ekspert på det meste. Foto: Geir Daasvatn

Tormod er sjåføren og den som er ute og leverer med lastebilen. En mer fleksibel og serviceinnstilt kar skal man lete lenge etter. Mange husker nok at han tidligere var sjefen på Bygger´n. Men han har nå valgt å trappe ned litt, og overlate akkurat dét ansvaret til Oddvar.  

– Det skjer jo at vi får meldinger på kvelder og i helger. Vi prøver å tilby det lille ekstra hele tiden, smiler Tormod.

Det er god stemning og tiden flyr fort. Vi sitter igjen med mange gode historier, overbevisende produktdemonstrasjoner og en følelse av at her kan du får det meste. «Har vi ikke så prøver vi å bestille», virker å være mottoet.

Vi ser ikke bort fra at vi kommer tilbake med mer fra den driftige gjengen på Verksmoen.

Bygger´n Evje på Facebook

Del "Bygger´n Evje – service i toppklasse"