Komiteen for Evjedagene i 2019. Foto: Geir Daasvatn

Evjedagene fredag 21. og lørdag 22. juni!

Evjedagene nærmer seg med stormskritt. Det er voldsom aktivitet både i butikkene og på sosiale medier. Kyllingstad Design er hanket inn for å gi en felles «plakat» som brukes av bedriftene på Facebook og Instagram. Det er gøy å se hva som skapes når flere står sammen om aktiviteter, markedsføring og ser verdien i det at vi utfyller hverandre. Miksen av alt på Evje gjør oss unike og spennende.

DJ Svenn er uunnværlig!

Svenn er klar for en ny stor innsats under Evjedagene! Foto: Geir Daasvatn

Dj Svenn, eller Svenn Madsen som er hans fulle borgerlige navn, er også i år en sentral person under Evjedagene. Han styrer showet fra scenen, levert av Indre Agder Tansport, og er også selv en del av underholdningen. Vi har tidligere fått et omfattende intervju med den omreisende Dj-en. Det kan du lese mer om i vår artikkel om Svenn før Evjedagene i 2018.

Hvor lenge kan du holde deg på oksen?

Et nytt spennende stunt i sentrum er en rodeookse som vil være på Evje gjennom helgen. Her vil det bli konkurranser og store muligheter for noen dueller mellom kjente personligheter i bygda. Dette er det bare å glede seg til!

Barneleker og fotballdart!

Evje og Hornnes Sanitetsforening har leker for barn ved Evje og Hornnes Sparebank. Her vil også Glenn Cato fra Altifiber ha med seg noe gøy for store og små; nemlig fotball-dart. Her skal du få flest mulig poeng på en dartskive, ved hjelp av beina og en fotball. Heldigvis er dartskiven litt større enn ved vanlig dart, og den entusiastiske Altifiber-utsendte lover masse premier.

Området ved banken vil bli bilfritt og avsperret. Alle de ulike aktivitetene for barna foregår således i kontrollerte og trygge omgivelser.

Det har kommer inn en ekstra opptreden i siste liten; en veldig positiv ekstra overraskelse fredag klokken 18:00. Da spiller Evje og Hornnes musikkorps.

Program for Evjedagene

Fredag 21. juni

08:30 – 10:00 Frokost ved Evje og Hornnes Sparebank
12:00 Dj Svenn åpner scenen med konkurranser og musikk
13:00 Leker for barn og unge under 12 år utover dagen. Dette foregår ved Evje og Hornnes Sparebank – Gratis is fra Hennig Olsen
14:30 Diktlesning ved Evjes store poet Neri Bygland
15:00 Dj Svenn fortsetter med konkurranser og musikk
17:00 Konsert med Løvlands Allé v/ Tor Egil Vaule Andersen
17:30 Opptreden av Austad Leikaring
18:00 Evje og Hornnes musikkorps

Neri er mer enn klar for diktlesing under Evjedagene! Foto: Geir Daasvatn

Lørdag 22. juni

10:30 Dj Svenn åpner scenen med konkurranser og musikk
12:00 Leker for barn og unge under 12 år utover dagen. Dette foregår ved Evje og Hornnes Sparebank – Gratis is fra Hennig Olsen
13:15 Diktlesning ved Evjes store poet Neri Bygland
13:30 Konsert med Vidar Frøysnes med band – Hallvardson gjer Kris Kristoffersen mm
14:30 Dj Svenn fortsetter med konkurranser og musikk fra scenen
15:00 Innlevering 5-Shoppers
15:15 Trekning av årets heldige shoppere

Foruten et spennende program og mange aktiviteter i sentrum, innbyr butikkene til fest. Du finner spesielt gode tilbud i alle butikker denne helgen. Husker du å få et stempel i 5-Shoppersfolderen hos medlemsbedriftene kan handelen bli ekstra hyggelig.

5-Shoppers med supre premier!

5-Shoppers gjelder handel på fredag og lørdag. Det vil si at ALLE som handler for minimum 300 kroner i hver butikk, i 5 butikker i tidsperioden fredag – lørdag blir med i trekningen av utrolig flotte premier. Vi understreker at 5-Shoppers kun gjelder når du handler i en av bedriftene som er medlem i Evje Handel og Serviceforening. 5-Shoppers-skjemaet kan leveres inn på det siste stedet du handler. Butikkene sørger så for at alle kupongene er levert inn før trekningen. Skjemaet kan også leveres på scenen til Svenn. Alle oppfordres til å være tilstede på trekningen, slik at det blir show og moro rundt dette. Selve trekningen foregår ved scenen lørdag klokken 15:15.

1. Premie bankkort med 10.000 kroner
2. Premie bankkort med 5.000 kroner
3. Premie bankkort med 1.000 kroner

Velkommen til Evje i helga!

Den felles logoen, laget av Kyllingstad Design.
Del "Evjedagene fredag 21. og lørdag 22. juni!"