Verksmoen 21. juli 2021. Saken om den nye butikken her var den mest leste i juli. Foto: Leif Jørgen Versland

Ny butikk kommer på Verksmoen!

Det er utrolig hyggelig å bli bestilt til en slik gladsak. Vi kan i dag forteller at det kommer til å bli etablert en ny virksomhet på Verksmoen. Området utvikler seg nå til et eldorado for handel innenfor flere varetyper. Utvalget her nede er rett og slett imponerende, og snart vil de kunne tilby enda mer.

Vi er pålagt streng taushetsplikt ifht. etableringen, og kan dessverre ikke avsløre hva som kommer riktig enda. Men vi kan likevel fortelle mye gøy om den nye utviklingen på Verksmoen.

Vi vet at bedriftene som allerede er etablert omsetter for så mye mer enn hva innbyggertallet skulle tilsi. De «nærliggende bygdene» og gjennomgangstrafikken er selvsagt viktige bidragsytere til å gjøre Evje og Hornnes til handelssenteret i regionen. Vi tør også påstå at dette er en viktig del i forhold til å skape innhold til kommunens slagord om å være «Hjertet i Agder».

Nå vil det komme enda en bedrift som vil gi Evje og Hornnes et enda større tilbud, og i så måte komplementere mye av det vi kan tilby på Evje fra før. Noen vil nok se på etableringen som litt konkurrent. Men totalen for bygda vil bli veldig bra. Det vil også tilføre mange nye arbeidsplasser til bygda. Det er selvsagt viktig for at vi skal være et godt sted å bo og leve. Vi har troa på økt totalomsetning og ingen dramatiske endringer for dem som er etablerte på Verksmoen fra før.

Arbeidet med å klargjøre for bygging vil starte opp allerede i august! Vi vil selvsagt dokumentere utviklingen med bilder og litt oppdateringer underveis. Så snart vi får lov vil vi naturligvis også lage en trivelig sak på hva som kommer, og hva det vil bety for bygda vår. Vi gleder oss!

Artikkelen fortsetter under bildet

Den nye butikken skal etableres på nabotomta til Jysk. Foto: Geir Daasvatn

Flere gladsaker

Synes du dette er spennende, har vi tidligere laget litt gladsaker du kanskje kan finne interessante. Dette føyer seg inn i en lang rekke av nye satsinger på Evje. Vi har omtalt flere nyetableringer som du kan lese mer om her.

Det er også flere mulige etableringer på gang i Evje sentrum. Det kommer hvert fall nye lokaler tilgjengelig. Det kan du lese mer om her

Så er det jo greit å bo på Evje om man skal jobbe i området. Men fortvil ikke, også på dette feltet er det mange muligheter. Vi har leiligheter i sentrum som beskrevet over, eller større boliger i nyetablert byggefelt i Oddeskogen. Vil du vite mer om det, har vi en gladsak fra Setesdal Eiendom AS her.

Kaligrafi: Rita Flottorp
Del "Ny butikk kommer på Verksmoen!"