Verksmoen 21. juli 2021. Saken om den nye butikken her var den mest leste i juli. Foto: Leif Jørgen Versland

Rekordbesøk på OpplevEvje.no i juli!

I juli 2021 var det 43.933 sidevisninger på nettsida vår OpplevEvje.no. Det er det høyeste antallet sidevisninger på én måned helt siden oppstarten i februar 2018. Den tidligere bestenoteringen var 39.333 sidevisninger i mars 2020.

Bortsett fra selve fremsiden, var vår Turoversikt den mest viste siden i juli. Den mest leste enkeltsaken var om ny butikk på Verksmoen.

Det er veldig moro for oss å sette en «all-time-high»-rekord akkurat nå. For det betyr jo at vi har klart å holde «trøkket» oppe og aldri slappet av, helt fram til denne dag. Vi er litt stolte over det.

Trapper ned

Nå når sommeren snart er over, går OpplevEvje over i en ny fase. Vi har slik mange ganger sagt ikke klart å få til en bærekraftig økonomi rundt foretaket vårt. Det vil – og må – vi ta konsekvensen av. Vi trapper derfor ned på aktiviteten. Det mest merkbare i første omgang vil nok være at det kommer mye mindre stoff fra næringslivet. Omtalen av arrangementer og alt som ellers skjer i bygda vil også bli sterkt redusert. Vi skal ikke trette dere med for mye gjentakelser om dette, og viser i stedet til vår grundige oppsummering i et tidligere innlegg.   

Med mindre aktivitet vil trolig også besøksstatistikken på OpplevEvje.no falle noe tilbake. Det er litt trist, på ett vis. Etter vår mening har Evje & Hornnes nytte av en slik type markedsføring av bygda som vi har prøvd å få til. Men på den andre siden får vi nå mye «ledig» tid, som vi kan bruke på våre egne saker og interesser. Vi er absolutt tente på å drive nettsida videre, men må da altså prøve å fylle den med det litt andre typer spennende saker.

Vi håper du henger med oss videre!

Rita Flottorp sin humørfylte sommerlogo, som vi er så heldige å ha fått lov il å bruke gjennom sommeren.

 

Del "Rekordbesøk på OpplevEvje.no i juli!"