Tommelen opp for Heilt vilt! F.v. Heidi Ose Madsen, Maya Madsen Tjølsen, Anne Grethe Ose og Tuva Kvitne på Spisekroken. Arkivfoto: Geir Daasvatn

Spisekroken helt i 120!

Det har vært begivenhetsrike tider for gjengen på Spisekroken. Det er mye som skjer, og full rulle hele tiden. Vi hadde mye gøy å snakke om da vi fikk et lite ledig øyeblikk med Heidi Ose Madsen på det populære bakeriet.

Nylig nasjonal utmerkelse som ÅRETS GLUTENFRIE KONDITORI I 2020 må vi jo selvsagt innom. Alle endringene som er gjennomført i spiseområdet og litt mer om handelsfesten «Evje i 120» må vi også si litt om.

«Evje i 120» 

Vi begynner med det første først som man sier. Nemlig «Evje i 120» som selvsagt også bakeriet hiver seg med på. 

– Her blir det nye tilbud hver eneste dag frem til og med lørdag. Vi kommer til å publisere tilbudene på Instagram og Facebook, forteller Heidi noe hemmelighetsfull, men med det sedvanlige glimtet i øyet og smilet.

Spisekroken på Instagram

Spisekroken på Facebook

Vi anbefaler å ta en tur innom profilene deres om dere ikke allerede følger dem.

Ellers er det jo bare å ta en tur innom den trivelige gjengen på Spisekroken for å kikke. Yr melder strålende sol og flere varmegrader de neste dagene. Kanskje vil det være mulig å sitte ute og kose seg. Da kan du også se hvordan det ser ut i de oppussede lokalene. Da vi var innom ventet de enda på noen møbler. Vi kommer tilbake med mer om dette i en egen sak på et litt senere tidspunkt.

Årets glutenfrie konditori

Vi er tross alt i Evje sentrum, og innom ÅRETS GLUTENFRIE KONDITORI I 2020.  Prisen utdeles av Norsk Cøliakiforening. Du kan lese mer om foreningen her.

– Det er veldig moro, og gir en enorm motivasjon for å jobbe videre for å bli enda litt bedre. Vi merker økt etterspørsel og nye kunder også etter utmerkelsen. Så det er klart at det å kunne gi et godt utvalg glutenfritt synes vi er veldig stas. Vi jobber hele tiden med å utvikle meny og produkter. Det er Linda som er eksperten vår på det glutenfrie, forklarer Heidi. 

Til NCF uttaler hun

– For oss handler hverdagen om å glede andre, med god mat og bakevarer samt en god opplevelse når kunden er innom oss. Det vi har lagt merke til er at mange som har glutenintoleranse kvier seg for å spørre og føler seg til bry, slik skal det ikke være. Det er skikkelig moro når man ser gleden hos kunden når vi forteller dem om alle de ulike produktene vi har, og at vi med glede skal lage mat og bakevarer som er glutenfritt. Dette er noe vi virkelig brenner for! Det å vinne denne prisen er rett og slett helt rått. Vi er så ydmyke, stolte og veldig takknemlige.

Når vi tar med juryens begrunnelse, blir vi rimelig stolte vi også av de flinke menneskene på det lille bakeriet vårt. 

Juryens vurdering

«Prisen for Årets glutenfrie bedrift 2020 – Konditorier tildeles Spisekroken Evje AS for deres gode, glutenfrie tilbud og det store engasjementet de utviser på det glutenfrie området.

Spisekroken tilbyr et rikt utvalg av glutenfrie bakevarer. De har alltid glutenfrie ferskvarer tilgjengelig, og ellers mye på frys. Glutenfrie brød, kaker, lefser og påsmurte baguetter er noe av det man kan få kjøpt der. Det er tydelig skiltet og lett å se at de har et glutenfritt tilbud.

De har i tillegg en svært positiv innstilling og er imøtekommende og serviceinnstilte.

En stor honnør til Spisekroken for deres satsing på lekre, glutenfrie bakevarer, og for deres ønske om å glede alle kunder.»

Det er veldig hyggelig når lokaler bedrifter utmerker seg på denne måten. Vi gratulerer så mye med den gjeve utmerkelsen! Vi gleder oss til å følge med på hva som skjer på Spisekroken fremover.

Vil du lese flere gladsaker fra Spisekroken i 2020? Ta en titt i arkivet vårt fra tidligere besøk:

Del "Spisekroken helt i 120!"