Større database gir flere gladsaker!

Vi er så heldige å ha fått litt varierte typer bedrifter med i vårt register. Det er vi veldige glade og takknemlige for. Vi lenker opp til disse oppføringene så ofte det passer i de gladsakene vi kan formidle.

Evje Handel og Serviceforening ved leder Else Haugland er flinke til å bruke oss til å formidle nytt fra foreningen. Her er Else på besøk hos ordfører Svein Arne Haugen. Besøket var en suksess, og en typisk slik gladsak som vi syns det er gøy å formidle videre til leserene våre. Foto: Geir Daasvatn

Det er slik at bedriftene som har den nye treårs-avtalen hos oss, når som helst kan kontakte oss for et besøk eller bare formidling av noe bedriftene ønsker å nå ut til publikum med.

Det kan være at butikken utvider lokalene, at bedriften har inngått avtale med en ny storkunde, at det er ansatt ny daglig leder eller en flink arbeidstaker, at butikken kanskje har fått en utmerkelse i kjeden den er med i, at det skal være en spesiell markedsdag, eller bare at det oppløftende resultatet for forrige år er blitt kjent og feiringen er i gang!

Det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hva vi kan skrive om. Men det bør være en sak med et visst redaksjonelt innhold, altså ikke rene annonser, og selvsagt helst saker med en positiv vinkling. Vi er ikke et vanlig presseorgan eller ei avis, og føler ikke at det er vårt ansvar å rapportere om ulykker eller nedslående nyheter. Vår intensjon er å framsnakke alt det fine som skjer i bygda og regionen, og herunder i det veldig aktive og dyktige næringslivet vårt.

50-års bryllupsdag for Laila og Lars Kile var det veldig hyggelig å kunne skrive noen ord om. Den artikkelen kan vi så legge lenke til i bedriftsoppføringen til Lars Kile AS. Så lever saken mye lenger på nett, enn bare «en halvtime» som alt helst må skje innen i dag.
Foto: Geir Daasvatn

Når vi så skriver gladsaker, kan vi lenke til bedriftsoppføringene. Når vi skriver smånytt på Facebook, kan vi lenke til gladsakene. Og i bedriftsoppføringene kan vi også lenke til gladsakene, slik at de blir enda mer informative og spennende å lese. I tillegg har vi Instagram, der vi også på ulike måter kan utnytte potensialet for å nå ut til mange mennesker. På denne måten får vi spredt sakene og gladbudskapet ut til så mange lesere som mulig. Vi har pr. dato 5 600 følgere på Facebook, og tallet stiger ganske jevnt hver uke. Dermed får sakene vi lager etter hvert en stor rekkevidde. Hvis dere bedrifter og butikker i tillegg er flinke til å dele sakene videre, er praktisk talt hele verden innen rekkevidde!

Vil du være med og profilere din bedrift på våre plattformer, er det bare å ta kontakt med Leif Jørgen på 476 99 295 eller sende en mail på leif.jorgen.versland@oppfrisk.no.

Les mer om innholdet i selve bedriftsavtalen

Vi er å finne på flere plattformer:

OpplevEvje.no

Facebook

Instagram

Del "Større database gir flere gladsaker!"