To flotte sjåførjobber ledige hos Indre Agder Transport

Vil du jobbe hos en seriøs og trygg bedrift med base på Hornnes? Indre Agder Transport er på jakt etter nye ansatte med oppstart så kjapt som mulig.

Du kan lese mer om bedriften i vårt bedriftsregister. Vi har også tidligere besøkt daglig leder Rune Thorsen, som har fortalt oss alt man trenger å vite om bedriften. Den saken kan du lese mer om her.  

Saken fortsetter under bildet

Rune Thorsen vil gjerne høre fra deg som har lyst på en sjåførjobb hos ham! Foto: Geir Daasvatn

Kan du tenke deg å være sjåfør på én av disse bilene?

Indre Agder Transport trenger flere kranbilsjåfører til både lang- og lokalkjøring, og ser etter noen som VIL kjøre kranbil.

Bil 1 (Scania) går stort sett med limtre, stål og trelast både øst og vest, men benyttes også på andre oppdrag ved behov. Ruter/kjøring kan tilpasses litt geografisk avhengig av hvor du bor.

Bil 2 (Volvo) skal byttes ut snart med ny trekker som har avtagbar kran. Her er det mye variert kjøring med og uten kran, både lokalt og langturer.

– Overnatting må påregnes i begge bilene, forteller Rune. Er du erfaren eller ny i faget, ønsker vi kontakt med begge deler. Vi er en godkjent lærlingebedrift, så lærlinger oppfordres til å søke. Vi har meget konkurransedyktige lønnsbetingelser, og ansettelse så raskt som mulig etter avtale. Du kan se vår hjemmeside www.iat.as for mer info om oss.

– Ta kontakt på E-post eller SMS, så ringer jeg tilbake for en prat. Jeg sitter veldig mye opptatt i telefonen på dagtid. E-post: post@iat.as og tlf nr 415 36 071. Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Del "To flotte sjåførjobber ledige hos Indre Agder Transport"