Oddeskogen 3: Utvikling og etablering

Det var sist uke telefonen ringte, og vi fikk noe gode nyheter fra en av våre kunder i bedriftsregisteret. Det er kjent at Rune Hodne jobber med å etablere boligfelt i Oddeskogen, med mange flotte tomter for salg. Prosjektet er i full utvikling, og nå er det blitt salg av tre tomter som skal bygges ut.

Tommy var på tråden! Foto: Geir Daasvatn

– Det er gøy når ting kommer i gang, forteller den ivrige eiendomsmegleren hos Aktiv Eiendom Tommy Svendsen. Det er ikke tvil om at dette blir et flott område, med en fantastisk beliggenhet og med gangavstand til alt på Evje. Her tror jeg de beste tomtene vil være lettsolgte. Vi satser på flere salg fremover!

Det er gøy å kunne viderformidle slike positive nyheter for våre kunder. Både Aktiv Eiendom og Rune Hodne Transport og Graving har oppføringer i bedrifsoversikten vår for kommunen. Du kan lese mer om hva disse to flotte bedriftene styrer med, ved å klikke på lenkene ovenfor til bedriftsoppføringen deres.

Vil du bli enda bedre kjent med dem, kan du lese masse om da vi besøkte dem sist her:

Rune Hodne – Har over 200 kontainere utplassert!

Aktiv Eiendomsmegling med Tommy og Gunnvor inn på laget!

Det nye boligfeltet i Oddeskogen, i framgrunnen på bildet, har en fantastisk beliggenhet nært skolene og Evje sentrum. Oppover til venstre i bildet går alle de fine turløyper du kan tenke deg. Dronefoto: Leif Jørgen Versland
Del "Oddeskogen 3: Utvikling og etablering"