Vi gleder oss til julestemning i sentrum! Bildet er fra julegateåpningen i 2019. Foto: Geir Daasvatn

En stor takk til handelsstanden

Året har så vidt begynt. Men her ligger ikke de næringsdrivende på latsiden! Allerede klokken 08.00 forleden dag fikk vi gleden av å overvære styremøtet i Evje Handel og Serviceforening (EHS). Det var stor stas å sitte og høre om alle de ulike positive tilbakemeldingene kunder og besøkende har gitt butikkene.

Av Leif Jørgen Versland. Foto/tilrettelegging: Geir Daasvatn

Før vi oppsummerer julen, vil vi bare begynne med å takke dere alle sammen som jobber innen handel og service. Makan til ambassadører dere er for bygda og står på for deres gjester! Det er slettes ikke rart vi trives på Evje, og at folk kommer igjen gang etter gang.

Tilbakemeldingene er samstemte. Det er flere vi snakker med som ikke kan huske en mye triveligere atmosfære enn i årets julegate. Vi er alle glade for de initiativene og investeringene som er tatt, og ikke minst arbeidet som er lagt ned for å lyse opp i en ellers ganske mørk tid. Det at EHS startet julen med belysning midt i november har vært utelukkende positivt. Vi har virkelig fått vist frem vårt flotte sentrum i en fin atmosfære under julehandelen.

Handelsstanden investerte også i nye juleboder som krydret julehandelen litt ekstra. Her kunne du gjennom juleforberedelsene kjøpe mye flott vi garanterer at du kun finner på Evje. Det som var ekstra gledelig, er at det var stor pågang og noen dager det faktisk kunne vært enda flere boder.

Nadia Qvam Nilsen på Fargerike Evje var ansvarlig for utleie av julebodene i sentrum, og gjorde en kjempejobb! Foto: Geir Daasvatn

Hyggelige priser og en trivelig atmosfære gjorde at det var mange positive tilbakemeldinger. Det er flere som gleder seg til å gjøre dette igjen neste år, forteller utleiesjefen Nadia de fremmøtte på styremøtet.

Det diskuteres da straks om dette er noe som kan videreutvikles. Det kan også nevnes at utleiesjefen var takknemlig og glad for OpplevEvje sitt bidrag med å spre det glade budskap.

Godt samarbeid gir nyskaping og utvikling. Vi har tidligere laget en liten sak om at kommunen støttet EHS sitt gode arbeid for julestemning i bygda.  

Vi gleder oss til tallenes tale for året 2019 er klare, og ikke minst hvordan var egentlig julehandelen på Evje? Ut fra deltakelse i 10-Shoppers og tilbakemelding fra næringslivet, kan det virke som om Evje avsluttet et fantastisk 2019 med vekst.

Veksten i handel ser ut til å ha spredt seg greit innenfor alle bransjer. Julehandelen var vi litt spente på siden naboen i sør satset så tøft, men vi opprettholder vår unike posisjon som handelssenter i indre Agder. Stemningen i Evje Handel og Serviceforening er offensiv og positiv, og vi lover å komme tilbake med enda flere sprell i 2020, forteller en sprudlende leder i foreningen Else Haugland.

Else er som alltid engasjert og offensiv, og benytter i samme åndedrag anledningen til å minne om EHS sin vervekampanje. Nye medlemmer betaler kun 1500 kroner første året som medlem. Da får man mulighet til å delta i de populære 5- og 10-Shoppers-brosjyrene, felles profileringskampanjer, aktiviteter, studieturer, og mye annet spennende. Ta kontakt med Else om dette er noe for din bedrift.

Vi har hatt gleden av å følge bygda tett på det meste i løpet av et spennende 2019. Det har vært et utrolig travelt og trivelig år i Evje og Hornnes kommune. Vi takker Evje Handel og Serviceforening for samarbeidet i året som har vært, og gleder oss til å følge utviklingen videre!

Vi har tidligere omtalt en del saker om handel på OpplevEvje.no. Du kan lese noen av dem her:

Del "En stor takk til handelsstanden"