Evje Akupunktur åpner igjen – med knalltilbud i mai!

Evje Akupunktur med Hanneke van der Goes har endelig fått lov til å starte opp med behandling igjen. Hun gir et unikt tilbud nå i mai, med hele 50% rabatt på første behandling!

Hun var som flere andre bedrifter i bygda tvunget til å stenge ned sin virksomhet sin da koronaen lammet Norge. Nå er hun altså tilbake på plassen sin i Nils Heglands veg 76, og ønsker flere nye kunder velkommen med å halvere prisen på den første konsultasjonen.

Det var tilbake i februar Hanneke tok kontakt og ønsket oppføring i vårt bedriftsregister for å bli enda mer synlig lokalt. Vi har hatt flere besøk der, og undertegnede har også gjennomført flere behandlinger. Selv skeptikeren meg, må jo innrømme at akupunktur gjør at det skjer noe i kroppen og oppleves som en veldig behagelig opplevelse. Det er langt fra like skremmende som jeg først trodde!

Du kan lese mye mer om våre tidligere besøk i linkene under, men jeg vil gjerne hente frem et sitat fra Hanneke også i denne saken.

– Mange kommer her for å løse opp i stress, og denne formen for akupunktur er veldig bra for dette. Det er såpass behagelig at det er personer jeg nesten må jobbe med å holde våkne. Akupunktur kan også være bra for den psykiske helsen, og gir mange fordeler og kan ha positiv virkning på alt fra stress, hodepine, restless legs, anspenthet, søvn og mye mye mer. Jeg elsker jobben min. Det gir meg mye når klientene sier at de føler seg bedre av behandlingen Det er ofte klienter merker bedring etter kort tid, forteller hun oss.

Vi håper du tar deg tid til å lese disse for å bli bedre kjent med arbeidsformen og hvordan hun jobber:

https://opplevevje.no/evje-akupunktur/

https://opplevevje.no/leif-jorgen-er-kvitt-naleskrekken/

Halv pris på første behandling!

En stund lurte fotografen alvorlig på om kompanjongen var gått i dvale på grunn av den beroligende behandlingen. Foto: Geir Daasvatn

Evje Akupunktur er en av de litt skjulte perlene i kommunens unike tilbud til oss innbyggere. Det er nok ikke alle som tenker over at du kan få denne behandlingen midt i sentrum av Evje. Det er for mange en noe ukjent behandlingsform, men jeg er ikke flau for å anbefale dette på det varmeste. Nå til halv pris er det jo ikke noe å lure på 😊

Vi lager en egen annonse med dette knallgode mai-tilbudet hvor du finner rabattkode for å få riktig pris. Ønsker du bestille time til halv pris allerede nå ? Ring Evje Akupunktur på 477 17 123 og si du ønsker mai-tilbudet så får du halv pris på første behandling.

Del "Evje Akupunktur åpner igjen – med knalltilbud i mai!"