OpplevEvje.no: Toppsakene i 2020

Det har vært en formidabel økning, om lag 50 %, i antall sidevisninger på nettsida vår OpplevEvje.no i 2020. Det setter vi stor pris på!

Vi kommer meir tilbake til statistikken for OpplevEvje.no over nyttår, når alle tallene er klare.

Vi har jobbet ganske aktivt for å fylle sida med et leseverdig innhold i løpet av året. Vi har ikke kapasitet til å være en «nyhetsavis», med jevnlige publiseringer om alt mulig som skjer i bygda. Men vi ønsker å jevnt og trutt publisere spennende, informative eller gøye saker fra næringslivet i bygda og andre deler av bygdelivet. Leif Jørgen Versland skriver om butikker og bedrifter, arrangementene til Evje Handel og Serviceforening og annet aktuelt stoff fra næringslivet. Geir Daasvatn lager turbeskrivelser og skriver om bygdelivet meir generelt. I en normal måned publiserer vi 15-30 nye saker på nettsida. Facebooksida, der vi er mye meir aktive, er ikke med i dette tallet.

Den mest leste ordinære artikkelen på OpplevEvje.no i 2020 var om de to ledige sjåførjobbene hos Indre Agder Transport (3.565 visninger).

Her er en oversikt over de sidene og artiklene flest har klikket seg inn på i løpet av kalenderåret 2020. Merk at dette ikke er det totale antallet sidevisninger for artikkelen, men bare klikkene som er talt opp i 2020. 

Top Posts/Pages

Del "OpplevEvje.no: Toppsakene i 2020"