Det var mange som ville innom Norli Evje da Kystmat-gjengen besøkte butikken tidligere i sommer. Foto: Leif Jørgen Versland

DnB med tall for kortbruken som bekrefter rekordsommeren på Evje!

Vi har flere ganger omtalt rekorder fra flere ulike bedrifter. Vi sa allerede tilbake i pinsen at det lå an til å bli en helt spesiell sommer på Evje. Nå har vi fått litt statistikk, og ikke minst staselig besøk av NRK Sørlandet som kan bekreftet det vi har meldt flere ganger. Evje er en av turistvinnerne på Sørlandet, og kommer særdeles bra ut på landsbasis. Slike tall betyr mye for en liten bygd som vår, og ikke minst etter en vår som så ut til å ville legge flere butikklokaler tomme.

Det er på Den Norske Bank som melder på sine nettsider at kortbruk av mennesker utenfor eget fylke har økt med hele 112 % i Evje og Hornnes i perioden fra uke 27 – 31 i forhold til i fjor. Så finnes det litt ulikt tallgrunnlag på litt ulike tidsperioder. Men vi konkludere igjen med det samme som vi har gjort tidligere: For en eventyrlig sommer det har vært! For oss på Evje som også har mye besøk fra kommuner i samme fylke, vil det jo faktisk gjemme seg enda bedre tall bak en slik type statistikk.

Vil du lese mer og sammenligne med andre kommuner, kan du lese hele saken her.

Heidi syns det var spennende å høre litt mer om rekordsommeren på Evje. Foto: Geir Daasvatn

Det er skikkelig gøy at NRK har funnet veien til Evje så mange ganger i sommer. Tirsdag var vi så heldige å treffe Heidi Ditlefsen, som ville opp og lage en reportasje om sommeren på Evje. Etter flere samtaler med undertegnede, som framsnakket bygda både på inn- og utpust, fant hun nok ut at det var like greit å få sett dette med egne øyne. Ikke minst få pratet direkte med noen av de fantastiske næringsdrivende som er med på å gjøre Evje så attraktivt. Har det virkelig vært så vilt som turistleifen påstår, eller smører han alt for tjukt på?

Vi kommer selvsagt tilbake med mye mer rundt NRK sitt besøk når Heidi har laget saken fra Evje. I mellomtiden kan du kose deg med flere gladsaker som vi har ført i pennen i sommer.

Her kan du lese flere av gladsakene vi har laget etter bedriftsbesøk i sommer

https://opplevevje.no/supersommer-og-nye-tilbud-i-mineralparken/

https://opplevevje.no/det-har-vaert-en-ellevill-helg-pa-evje-evjedagene-ble-braksuksess/

https://opplevevje.no/full-rulle-pa-evje/

https://opplevevje.no/rema-1000-sommeren-har-vaert-ei-fantastisk-tid/

https://opplevevje.no/knallsterkt-hos-power-evje-i-sommer/

https://opplevevje.no/rekordsommer-pa-aases/

https://opplevevje.no/trollaktiv-utrolig-travel-sommer/

https://opplevevje.no/opplevevje-stolen-utslitt-landemerke/

https://opplevevje.no/supersommer-pa-norli-evje/

https://opplevevje.no/en-sommer-for-historiebokene-pa-odden-camping/

https://opplevevje.no/tidenes-sommer-pa-neset-camping/

https://opplevevje.no/turistinformasjonen-takker-for-seg-i-evje-sentrum/

Del "DnB med tall for kortbruken som bekrefter rekordsommeren på Evje!"