Du bør ha rimelig godt humør or å jobbe på Montér Evje! Foto: Geir Daasvatn

OpplevEvje: Travle dager for oss også!

Det har vært noen innholdsrike dager. Det er skikkelig trøkk på butikkene, mye folk i gatene og en enorm trafikk på Riksvei 9. Det er rett og slett et av de små høydepunktene vi har gjennom en hel sesong på Evje. 

Vi har laget en liten oppsummering av hva vi har holdt på med som kveldsarbeid denne uka. Foruten å ha hatt en runde i butikkene, har jo dette også gitt oss litt å henge fingrene i.

Markedsføring av «Evje i 120»

For å begynne med det første først som jeg pleier å si, har vi i OpplevEvje vært så heldige å bli spurt om å skrive litt om «Evje i 120» i forkant og underveis av arrangøren Evje Handel og Serviceforening (EHS). Dette har gitt oss mulighet til å besøke butikker vi kanskje ikke skriver så mye om til vanlig. Vår «forretningsmodell» er lagt opp slik at vi skriver helst om våre medlemsbedrifter, slik at de som betaler for tjenesten får den når de ønsker. Skulle vi ha laget noe om alle hele tiden, hadde det jo ikke vært særlig lurt å være betalende medlem hos oss. EHS har flere butikker og bedrifter som ikke er kunder hos oss. Derfor gir markedsføringsavtalen vi har med EHS rundt «Evje i 120» en fin anledning til å skrive litt fra andre bedrifter enn de som er våre egne kunder. Slik som for eksempel Montér og Torstein Risdal Hannås som er «covergutten» til artikkelen her.

Vi har spurt bedriftene i EHS om hvem som kunne tenke seg besøk, og har besøkt dem som har ønsket oss innom for en liten gladsak. Og noen gladsaker har det jo blitt.

Hva gjør vi da når vi besøker bedriftene? Hvorfor skal noen bruke penger på oss? Det skal vi ikke gå inn på nå, men du kan lese mer om den grunnleggende tanken med OpplevEvje her.

Så kan du selvsagt gå inn og lese gladsakene fra «Evje i 120» her: 

Andre nyheter

Andre nyheter vi har delt den siste uken kan også være veldig hyggelig lesning for mange. De kan du se her:

Så har vi jammen meg fått tid til å presse inn en ny bedriftsoppføring for Risdal Touring også. Den kan du se i sin helhet her.

Vi rekker selvsagt ikke å dokumentere alt. Men om ikke det er daglige oppdatering på nettsiden, skjer det likevel alltid noe på Facebooken vår

Vil du helst bare gå i egne tanker og være ute i frisk luft? Da har vi selvsagt noe for deg også. Du kan lese vår store oversikt over flotte turmål i området her

Vi synes det er veldig moro å få lov å formidle alt det positive fra Evje. Så håper vi dere setter pris på å lese litt av det vi skriver også.

Bedriftsavtalene

Vi har tilpasset den nye markedsføringsavtalen bedriftene kan bestille med tre ulike alternativer. Vil du vite mer om pris og hva medlemskapet innebærer, kan du gjøre det her.

Vi ønsker alle typer bedrifter med som medlemmer. Derfor har vi ut fra erfaring gjennom snart tre års drift prøvd å tilpasse oss, slik at vi kan treffe enda flere bedrifter på dette med riktig produkt til riktig pris.

God helg 😊

Del "OpplevEvje: Travle dager for oss også!"